Όταν ρωτήσαμε τη Βασιλική ποια ήταν η ευχή της, δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί. Ήθελε να επισκεφθεί την Disneyland Paris, για να δει το παραμυθένιο κάστρο, τα παιχνίδια και τους ήρωες. Της αρέσει πολύ ο Mickey Mouse, η Elsa και η Anna και ήθελε πολύ να τους συναντήσει. Και, φυσικά, οι νεράιδες θα έκαναν την επιθυμία της πραγματικότητα, όμως της είχαν ακόμα μία έκπληξη.

Η Βασιλική και η οικογένειά της ταξίδεψαν παρέα με μία ακόμα οικογένεια, αυτή της Μ., που είχε κάνει την ίδια ευχή. Τα δύο κορίτσια ταίριαξαν αμέσως και έγιναν φίλες. Έτσι, το ταξίδι τους έγινε ακόμα πιο μαγικό!

Γεμάτες προσμονή και ενθουσιασμό, ξεκίνησαν παρέα την εξερεύνηση του παραμυθένιου κόσμου της Disney. Όπου και να γυρνούσαν το κεφάλι τους, η μαγεία ακολουθούσε. Γνώρισαν τους πολυαγαπημένους τους ήρωες, θαύμασαν τα πολύχρωμα άρματα στις παρελάσεις, ανέβηκαν σε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούσαν και τους κόπηκε η ανάσα από τα πελώρια κάστρα. Δοκίμασαν ένα σωρό λιχουδιές και γνώρισαν κόσμους μαγικούς, που συναντά κανείς μόνο στα παραμύθια και στις ταινίες.

Τα δύο κορίτσια έζησαν μία συναρπαστική εμπειρία και η φιλία που δημιούργησαν την έκανε πραγματικά μοναδική. Αξέχαστες στιγμές, όμορφες εικόνες και συναισθήματα χαράς και ξεγνοιασιάς «γέμισαν» τις δύο οικογένειες, που έζησαν για λίγο το δικό τους παραμύθι, μακριά από τις έγνοιες και τις ανησυχίες της καθημερινότητας.

θερμά την Αλίνα & τον Στέλιο Ιωάννου για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox