Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε «Η Βραδιά του Ευχαριστώ» για το επιτυχημένο 2017 του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Τη Βραδιά του Ευχαριστώ διοργάνωσε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης με την παρουσία 250 φίλων του Οργανισμού. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν περισσότερες από 30 εταιρείες για την προσφορά τους, καθώς και οι εθελοντές και δωρητές του Οργανισμού με μακροχρόνια συνεπή συμμετοχή στις Ευχές και Δράσεις του Οργανισμού.

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα.Αναστασία Μανιά ανακοίνωσε ότι το συντονισμό του Γραφείου Βορείου Ελλάδος αναλαμβάνει η κα. Ντίνα Τέρτση. Η Γενική Διευθύντρια κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου δήλωσε: «Η Θεσσαλονίκη και εν γένει η Βόρεια Ελλάδα έχουν αγκαλιάσει το Κάνε-Μια-Ευχή με τρόπο συγκινητικό. Το «Ευχαριστώ» είναι λίγο μπροστά στα όσα κάνουν εθελοντές, δωρητές και χορηγοί. Θα ήθελα μόνο να επισημάνω πώς υπάρχουν ευφάνταστοι τρόποι να σταθεί κανείς κοντά μας αρκεί να το θελήσει και να επικοινωνήσει μαζί μας. Σκοπός μας η ευρεία διάδοση του έργου μας ώστε να φτάσουμε κοντά σε κάθε παιδί που αντιμετωπίζει μία απειλητική ασθένεια»

Ο Διεθυντής Παιδοπνευμονολογικής Μονάδας Γ Παιδιατρικής ΑΠΘ του Ιπποκράτειου κος Τσανάκας μίλησε για το πόσο πολύ βοηθάει την ψυχολογία κάθε παιδιού η εκπλήρωση της Ευχής του, ενώ στο βήμα τoν διαδέχθηκε η Σοφία 17 ετών, που ευχήθηκε να γνωρίσει τον Harry Styles και καθήλωσε το κοινό με τα συγκινητικά της λόγια.

Στη συνέχεια της βραδιάς έγινε απονομή βραβείων σε Εταιρείες-Χορηγούς, για την πολύτιμη στήριξη που παρέχουν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), επιτρέποντας τη συνέχιση του έργου μας με αξιοπρέπεια καθώς επίσης και σε Εθελοντές του Οργανισμού για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Ακολουθεί λίστα των εταιρειών, που βραβεύτηκαν στη «Βραδιά του Ευχαριστώ»:
ΧΟΡΗΓΟΙ: Luxury Hotels, Met HOTEL, Μαϊάμι fish and Sea, γενεσις, Elvial, Zoniou perfume creators, Union Optic
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: ΔΕΘ Helexpo, Notos, One Salonica, Epi Direct, Aegean, 4 Records Events Services, Giochi Preziosi, Νικος Αρβανιτίδης Creative Studio, Iliadis sa, Vicko, Nova Import, Woodstories, Beauty Greece Macedonia, European King of Taekwon do, Kyana, Facebooth, Ikea, Sani Resort, Avis, Limousines Greece Vip Services, Τρούβας Δημήτρης, Tsantakides, Kingdom of major stars, Kleemann, Apallou, Agnotis, Μπουγάτσα Βασίλης, Remax, Sδημιουργείν, Vrekos Pastry, Toms.

Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας, προσφορά των ζαχαροπλαστείων Δημητρακά. Οι τυχεροί της βραδιάς κέρδισαν γούρια για το 2018 από την Anna Maria Mazaraki. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Θεσσαλονίκης για τη φιλοξενία, την Epi Direct για την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, το μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης ΜΑΚΒΕΛ, Τον κο.Μουτσόπουλο Δημήτρη για τη φωτογραφική κάλυψη, την εταιρεία 4records για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, την KYANA για τις υπηρεσίες εκτύπωσης, το catering Σαμιωτάκης, τη Hello advertising για τα εικαστικά των εκτυπώσεων, την Organosi by Vivian για τα εικαστικά, τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ για τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, τους Φούρνους Βενέτη για τα καλτσούνια, και την Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης που μας πρόσφεραν μια γεύση Κρητικής μουσικής.