12 Μαρτίου 2024 | Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Βραδιά του Ευχαριστώ_2024

Την Τρίτη 12 Μαρτίου, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σας προσκαλεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα ΤΡΙΑΝΤΗ, για την ετήσια, πολυαγαπημένη Βραδιά του Ευχαριστώ, μία βραδιά έκφρασης ευγνωμοσύνης, συναισθημάτων, απολογισμού.

Για τον κόσμο των ευχών ήταν ένα ΠΛΗΡΕΣ 2023. Ο οργανισμός συνέχισε με ανοδική πορεία να γεμίζει αυτό που παιδιά και γονείς αναφέρουν ως «κενό»: το κενό της απώλειας της παιδικότητας, της έλλειψης της καθημερινής, συνηθισμένης επικοινωνίας, της ανάγκης επανένταξης… της μοναξιάς που επιφέρει μία σοβαρή ασθένεια. Ώσπου το κοντέρ «έσπασε», με 316 «κενά» να πληρούνται ξανά.

Η “πλήρωση” του κενού μεταμορφώθηκε σε ΕΚ-ΠΛΗΡΩΣΗ!

Στις 12 Μαρτίου, θα μοιραστούμε μαζί σας κενά και εκπληρώσεις, που συνυπήρχαν και εναλλάσσονταν μέσα στο 2023. Θα εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσοι στάθηκαν πιστά δίπλα μας. Οικογένειες και παιδιά ευχής θα μιλήσουν για τον κόσμο των ευχών, μέσα από τις δικές τους εμπειρίες. Εθελοντές, φίλοι και υποστηρικτές θα είμαστε όλοι εκεί για να ακούσουμε, να αφουγκραστούμε, να αναλογιστούμε τα βιώματά τους.

Θα είμαστε όλοι εκεί, για να μη μείνει… ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΕΝΗ!