13 Μαρτίου – Βραδιά του Ευχαριστώ

Σας περιμένουμε στη δική μας …αστεριά!

Οι δηλώσεις συμμετοχής έκλεισαν!  Μπορείτε να έρθετε χωρίς να δηλώσετε συμμετοχή!

* Οι θέσεις δεν είναι προσωπικές ή αριθμημένες. Η δήλωση συμμετοχής αφορά τον υπολογισμό του πλήθους των συμμετεχόντων. Κατά την είσοδό σας θα σας υποδεχτούν οι εθελοντές μας! 

To Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σάς καλεί στην ετήσια Βραδιά του Ευχαριστώ. Φέτος, η εκδήλωση την οποία παρακολουθούν πάνω από 1.000 φίλοι του οργανισμού, θα έχει θέμα την X…αστεριά”. Πλήθος γονέων και παιδιών θα μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και θα μας δώσουν μία «νότα»… ΑΣΤΕΡΩΝ!

Οι νεράιδες και τα ξωτικά του οργανισμού καθημερινά υπηρετούν τα όνειρα των παιδιών, συμβάλλοντας στη θεραπεία τους. Μία φορά τον χρόνο, κάνοντας τον απολογισμό τους, ευχαριστούν δημόσια τους ανθρώπους που υποστήριξαν το έργο του οργανισμού με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο.

Μαζί τους, θα ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο μας, εκφράζοντας την απόλυτη ευγνωμοσύνη μας προς εθελοντές, χορηγούς, φίλους και υποστηρικτές, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και στα ίδια τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Ο κάθε ετήσιος απολογισμός μάς βοηθά να γίνουμε καλύτεροι. Μέσα στο δυναμικό σήμερα, δύο είναι τα σίγουρα:

Α) ότι έχουμε τα – “μυτερά” – “ξωτικά” αυτιά μας ανοιχτά και τα φτερά μας έτοιμα για «άγνωστες» πτήσεις για κάθε περίπτωση και εμπλεκόμενο στο έργο μας και

Β) ότι τα παιδιά – δυστυχώς – συνεχίζουν να αρρωσταίνουν και να έχουν ανάγκη να πιστέψουν στο όνειρο

Είναι σκληρό, μα είναι γεγονός. Για αυτό, σάς καλούμε να γιορτάσουμε μαζί το μεγαλείο της ανθρώπινης δύναμης, να αναγνωρίσουμε δημόσια την ισχύ της προσφοράς, να συγκινηθούμε και να γιορτάσουμε!

 Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου θα είμαστε όλοι εκεί!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν!

 Ώρες Προσέλευσης: 17:30 – 18:15. Αίθουσα ΤΡΙΑΝΤΗ.

🙏Τη μεγάλη μας ευγνωμοσύνη χρωστάμε στον χορηγό Drylog Ltd. και τους υποστηρικτές μας, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ & ΣΙΑ, Duty Free, Volterra, SANI IKOS, EXALCO, αλλά και τον μικρό μας Κωνσταντίνο.

🙏 Θερμά ευχαριστώ και στους χορηγούς σε είδος, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, INTERCATERING, Electra Hotels, GOD, Dream Star & Christmas Factory, VIBES PRO, TZOUNARA WINERY, Wedding Scenes, ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, PROELECTRO, DIAMANTOPOULOS Σχολή Κομμωτικής, Pressious Arvanitidis, BREEKS, ALPHABET, PepsiCo, Vox, AIROTEL, Fresh Patisserie, Olga Karaververi, The Partybox, ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ΔΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ, The Letter Co, ΣΤΕΡΓΙΟΥ, MCM, Loukos Events, MUSOU MUSIC GROUP, Poly Party, Cocooning Catering, KRYOLAN, YES HOTEL, Μάγος DIO, Fiorentino, 2K10 creations by Katerina Kamisi, Studio Live, ZARA HOME, Violin Events Music, ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΟΣΜΟΣ 18300

ΧΟΡΗΓΟΙ ΒΡΑΔΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 2023

ΧΟΡΗΓΟΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΕ ΕΙΔΟΣ

Παρακολουθήστε την περσινή Βραδιά του Ευχαριστώ εδώ