Ο Β. μας εξέπληξε όταν μας είπε ότι, ένας βασικός λόγος που θέλει να πάει στην Disneyland στο Παρίσι, είναι για να τραβήξει βιντεάκια και να τα ανεβάσει στο κανάλι του στο YouTube για τους followers του. Είχε δει ο ίδιος πολλά σχετικά βίντεο και αυτά ήταν που του γέννησαν την επιθυμία να επισκεφθεί αυτό το παραμυθένιο μέρος. Είχε δει και είχε ακούσει πολλά για τα παιχνίδια, τους χαρακτήρες και τις λιχουδιές σε σχήμα Mickey, και ανυπομονούσε να βρεθεί και ο ίδιος εκεί και να τα ζήσει όλα αυτά.

Από το τηλεφώνημα, που έλαβε από το ευχόσπιτο, όπου η νεράιδα του του ανακοίνωσε πως η ευχή του θα εκπληρωθεί, μέχρι και την ημέρα του ταξιδιού, η ψυχολογία του Β. είχε ήδη αλλάξει σημαντικά. Είχε παραμερίσει τις δυσκολίες της καθημερινότητας και είχε εστιάσει στο ταξίδι του, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον παραμυθένιο κόσμο της Disneyland, ο Β. ήταν πολύ χαρούμενος και πολύ ενθουσιασμένος για όλα όσα έβλεπε. Κοίταζε γύρω του και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλοι οι αγαπημένοι ήρωες είχαν πάρει σάρκα και οστά.

Ήταν μία εμπειρία που σίγουρα έδωσε δύναμη στον ίδιο και στην οικογένειά του να αγωνίζονται στην καθημερινότητα. Κι εμείς είμαστε σίγουροι ότι το κανάλι του Β. θα έχει την επιτυχία που θέλει, όχι γιατί θα δείξει Disneyland, αλλά γιατί ο ίδιος πλέον πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: REGENCY ENTERTAINMENT ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., MyIkona, Craftbox