Η ταχύτητα και η δράση, τόσο στην οθόνη του υπολογιστή, όσο και στην πραγματικότητα, εξιτάρουν πολύ τον Β. κι αυτό φαίνεται και από τα παιχνίδια που παίζει στον υπολογιστή. Η μεγαλύτερη επιθυμία του, λοιπόν, και αυτή που εκμυστηρεύτηκε στις νεράιδες ήταν ένας υπολογιστής gaming, δυνατός, για να μπορεί να απολαμβάνει τα αγαπημένα του παιχνίδια. Αυτή του η αγάπη ήταν και ο «οδηγός» για το ταξίδι της ευχής του.

Ένα απόγευμα και ενώ ο Β. καθόταν ανέμελα στο σαλόνι, χτύπησε ξαφνικά το κουδούνι και μπροστά του είδε όλους τους αγαπημένους του φίλους. Απόρησε, καθώς δεν είχαν κανονίσει κάτι, όμως εκείνοι του είπαν πως είχαν επιθυμήσει να τρέξουν σε καρτ και ήθελαν πολύ να πάει μαζί τους. Τελείως ανυποψίαστος για το τι συνέβαινε, τους ακολούθησε σε μία μεγάλη, εντυπωσιακή πίστα και επιδόθηκαν στο racing. Η ταχύτητα τους είχε συνεπάρει όλους και ο Β. απολάμβανε τον αγώνα.

Όταν τελείωσε ο αγώνας, όλοι μαζί επέστρεψαν στο σπίτι του Β. Μπαίνοντας μέσα, είδε μαζεμένη όλη την οικογένειά του, αλλά και δύο εθελοντές μας. Κάτι άρχισε να υποψιάζεται! Άνοιξε την πόρτα του δωματίου του και αντίκρισε τον ολοκαίνουργιο υπολογιστή gaming, που είχε ευχηθεί να αποκτήσει, έτοιμο και στημένο μπροστά του και γύρω ένα σωρό πακέτα με δώρα! Ο Β. έμεινε με το στόμα ανοιχτό και άρχισε να φωνάζει από χαρά! Όλοι μαζί άρχισαν να σκίζουν με περίσσια ανυπομονησία τα περιτυλίγματα για να δουν τι εκπλήξεις έκρυβαν μέσα. Αφού τα αποκάλυψαν όλα, ο Β. πήρε αμέσως θέση μπροστά στον υπολογιστή του και ξεκίνησε να τον ανακαλύπτει. Περιτριγυρισμένος από τους αγαπημένους του ανθρώπους, ήταν πια έτοιμος για νέες διαδικτυακές περιπέτειες.

θερμά την εταιρεία La Vie en Rose και προσωπικά τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειρας μας, Φαίης Σκορδά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Πέγκυ Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Κάραβος

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: FRESH, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: SPEED PARK

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!