Ο Β., είναι ένα πολύ δυνατό και χαμογελαστό αγόρι, που αγωνίζεται ενάντια στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει από την ασθένειά του. Το όνειρό του και η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν να συναντήσει από κοντά τον αγαπημένο του youtuber, τον Panos Dent. Τον παρακολουθεί φανατικά πολύ καιρό και ονειρευόταν να τον γνωρίσει από κοντά, να μάθει τα πάντα για εκείνον και φυσικά να παίξουν ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια με αυτοκίνητα, για να οδηγήσει με την τιμονιέρα!

Η νεράιδά του οργάνωσε μία μοναδική εμπειρία για εκείνον και την οικογένειά του, χωρίς όμως να μάθει ο Β. ότι θα εκπληρωνόταν η ευχή του. Με πρόσχημα ότι θα καθυστερούσε, τους κανόνισε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, για να περάσουν ένα όμορφο διήμερο. Πράγματι, η οικογένεια ενθουσιάστηκε με την υπέροχη φιλοξενία. Το επόμενο πρωί, ένα σύγχρονο βαν παρέλαβε την οικογένεια, με μυστικό προορισμό! Φτάνοντας, ο Β. κάπως σαν να αναγνώρισε την περιοχή. Όμως, με τίποτα δεν πήγε το μυαλό του σε όσα τον περίμεναν…

Μπήκαν σε μία οικοδομή και χτύπησαν ένα κουδούνι. Πού να βρίσκονταν άραγε; Η πόρτα άνοιξε και ο Β. έκπληκτος είδε μπροστά του τον Panos Dent! Το είδωλό του, με το οποίο περνούσε τόσο καιρό πίσω από την οθόνη του, ήταν εκεί, για εκείνον, για να περάσουν χρόνο μαζί! Το χαμόγελό του είχε φωτίσει το πρόσωπό του και η χαρά του πραγματικά δεν περιγράφεται με λόγια.

Ο Panos, με την καλύτερη διάθεση, όπως πάντα, τον ξενάγησε στο στούντιο και στα μυστικά του. Έπαιξαν μαζί, οδήγησαν, και γέλασαν πάρα πολύ. Ο Β. δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ζούσε. Έμαθε όλα τα κόλπα των videos, που παρακολουθεί τόσο καιρό. Και η χαρά του μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, όταν άνοιξε η πόρτα και ήρθε και η Κωνσταντίνα! Όλοι μαζί, άνοιξαν τα δώρα του και εκείνος, με τη σειρά του, έδωσε στον Panos μια ζωγραφιά που είχε φτιάξει ο ίδιος.

Αφού έφαγαν τις λαχταριστές πίτσες, γιατί είχε πάει και μεσημέρι, ο Panos ρώτησε τον Β. αν ήθελε να δει τον καινούργιο τους χώρο, το Creatorshop. Φυσικά και ήθελε! Περιηγήθηκαν στον κόσμο του merchandise των αγαπημένων youtubers και τότε ο Panos ανακοίνωσε πως είχε δώρα για τον Β.! Μπλούζα, φούτερ, καπέλο κι ένα σωρό ακόμη πράγματα, όλα PDT βεβαίως, για τον ίδιο και για τον αδερφό του! Η μέρα τους έκλεισε γλυκά με μία λαχταριστή ντονατσότουρτα, την οποία όλοι τίμησαν δεόντως!

«Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις το παιδί σου να λάμπει από χαρά και ευτυχία και αυτό οφείλεται σε εσάς. Ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και να συνεχίζετε να μοιράζετε χαρά, ευτυχία και αγάπη στα παιδιά και στις οικογένειες τους!», ήταν τα λόγια της μητέρας του.

Το χαμόγελο του Β., τα μάτια του που έλαμπαν, και η συγκίνηση των γονιών του μαρτυρούσαν ότι είχαμε πετύχει τον σκοπό μας!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μαρία Περμεκερλή, Πόπη Παρασκευά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: TGI Friday’s, Jerrys Foodtruck, Pizza Fan, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Hyatt Regency Hotel Thessaloniki, Redloop Creative Agency