Ο Β. είναι ένας έφηβος με μεγάλη αγάπη στο μπάσκετ και φροντίζει να ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις και τους αγώνες, σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως λάτρης του μπάσκετ, βέβαια, είναι και λάτρης του NBA, καθώς συνιστά μοναδικό υπερθέαμα από σούπερ αθλητές του είδους. Έτσι, λοιπόν, δεν μας εξέπληξε καθόλου όταν μας είπε πως η ευχή του ήταν να πάει στον αγώνα του NBA στο Παρίσι. Ήταν, φυσικά, ενήμερος ότι κάθε χρόνο γίνεται ένας αγώνας στην Ευρώπη και φέτος, θα γινόταν και πάλι στο Παρίσι. Ανυπομονούσε να ζήσει αυτή τη μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία, όπου θα είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά μεγάλα ονόματα του μπάσκετ.

Πράγματι, ο Β., με την οικογένειά του, έζησε μια αξέχαστη εμπειρία στον μοναδικό αγώνα του Παρισιού, όπου η μαγεία του μπάσκετ έλαμψε ακόμα πιο έντονα. Μαζί με τον αδερφό του, που είναι επίσης φανατικός φίλαθλος, βρέθηκαν στο γήπεδο, σε θέσεις τόσο κοντά στο παρκέ, που μπορούσαν να δουν κάθε λεπτομέρεια: τις κινήσεις των παικτών, τις συνεργασίες, τα εντυπωσιακά καρφώματα. Καθώς ο αγώνας εξελισσόταν, η συγκίνησή τους αυξανόταν. Οι καρδιές τους πάλλονταν στον ρυθμό του παιχνιδιού. Ήταν σαν να έζησαν ένα όνειρο.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, η μητέρα τους θέλησε να μας εκφράσει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη της: «Ό,τι λόγια και να πω, θα είναι λίγα μπροστά στο χαμόγελο που προσφέρατε στο παιδί μου!»

θερμά τον ΣΚΑΙ για τη δωρεά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox