«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την εκπλήρωση της ευχής του παιδιού μας. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, μας έκανε να ξεφύγουμε από τη δύσκολη κατάσταση που ζήσαμε και να έρθουμε πιο κοντά ως οικογένεια. Είμαστε ευγνώμονες, ήταν τα λόγια της μητέρας της Β., που μας συγκίνησαν ιδιαίτερα.

Η Β. από μικρή είχε όνειρο να επισκεφθεί τη Βαρκελώνη, γιατί, όπως πίστευε, είναι αντίστοιχα φιλόξενη όπως η Ελλάδα και αυτό της άρεσε ιδιαίτερα και την παρότρυνε στο να θελήσει να τη δει από κοντά. Είχε επίσης μεγάλη περιέργεια να δοκιμάσει τα αυθεντικά τάπας, για τα οποία φημίζεται.

Έτσι κι έγινε. Ταξίδεψαν μαζί με την οικογένειά της, επισκέφθηκαν όλα τα διάσημα αξιοθέατα, όπως το Camp Nou και το ενυδρείο, αλλά και το πάρκο Guell – ένα παραμυθένιο πάρκο δίπλα από τη Sagrada Familia. Η τελευταία τη γοήτευσε ιδιαίτερα, με την ποικιλομορφία των χρωμάτων και τη μαγευτική θέα. Φυσικά και δοκίμασε τάπας και ένα σωρό λιχουδιές και γέμισε εικόνες και αναμνήσεις. Όταν επέστρεψε, έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα στη νεράιδά της: «Αγαπητή νεράιδα, το ταξίδι στη Βαρκελώνη ήταν υπέροχο και σίγουρα θα μου μείνει αξέχαστο! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ για όλα όσα κάνατε για εμάς. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς εσάς!».

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox