Ο Β. ανυπομονούσε να αποκτήσει τον υπολογιστή του! Μοιράζοντας τον χρόνο του μεταξύ νοσοκομείου και ξενώνα, μακριά από τους φίλους του και τα αδέρφια του, είχε μεγάλη ανάγκη να ξεφεύγει από αυτήν την καθημερινότητα των θεραπειών και των φαρμάκων. Ένας υπολογιστής θα του έδινε αυτή τη δυνατότητα, μέσα από τα παιχνίδια που θα μπορούσε να παίζει, τα βίντεο που θα μπορούσε να βλέπει και φυσικά, τις βιντεοκλήσεις που θα μπορούσε να κάνει με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Θα μπορούσε, με λίγα λόγια, να βιώνει λίγο περισσότερο την παιδικότητα που στερούταν. Αυτό που μας ζήτησε ως προϋπόθεση για τον υπολογιστή του ήταν να έχει φωτάκια και να φαίνονται οι έλικες που διατηρούν τη θερμοκρασία του σταθερή.

Ο Β. Είναι ένα παιδί ομιλητικό, γεμάτο όρεξη για παιχνίδι! Από την πρώτη στιγμή που τον γνωρίσαμε, ανυπομονούσε να πάρει τον υπολογιστή που είχε ευχηθεί, αλλά και να γνωρίσει τις νεράιδες! Όπως μας είπε η μητέρα του, και μόνο η προσμονή για όλα αυτά, τον γέμιζε κουράγιο και δύναμη.

Μία ημέρα, λοιπόν, επισκεφθήκαμε τον Β. στον ξενώνα που διαμένει με τους γονείς του. Μόλις φτάσαμε, στολίσαμε τον χώρο με μπαλόνια και κρύψαμε τα δώρα σε διάφορα σημεία, κάτι σαν κυνήγι θησαυρού. Το παιδί δεν είχε ιδέα, όλα έγιναν με την πολύτιμη συνεργασία των γονιών του, τους οποίος και ενημερώσαμε μόλις ήμασταν έτοιμοι, για να κατέβουν από το δωμάτιο.

Μόλις μας είδε ο Β., κατάλαβε αμέσως ποιες είμαστε χωρίς να μιλήσουμε και έτρεξε να μας κάνει και τις δυο μαζί μια σφιχτή αγκαλιά! Ανυπομονούσε να ανοίξει τα δώρα του, αλλά αφού του αρέσουν τα παιχνίδια, έπρεπε να βρει πού είναι κρυμμένα όλα τα πακέτα παίζοντας «κρύο – ζέστη». Και φυσικά τα βρήκε όλα, γιατί είναι και πανέξυπνος! Ξεκίνησε να σκίζει με ενθουσιασμό όλα τα περιτυλίγματα, ώσπου ο υπολογιστής φανερώθηκε! Αμέσως, φόρεσε τα ακουστικά και άρχισε να ανακαλύπτει με ποια καλώδια ανοίγουν όλα τα φωτάκια που τόσο πολύ του άρεσαν!

Το παιχνίδι αμέσως άρχισε ξανά και ο Β. δεν ήθελε να σταματήσει να παίζει με τις νεράιδες, φορώντας πάντα τα νέα του ακουστικά!

θερμά την εταιρεία La Vie en Rose και προσωπικά τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειρας μας, Φαίης Σκορδά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Βικτώρια Τριπολιτσιώτη, Πέγκυ Παπανδρέου

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: SECRETLAB NL B.V., ΚΑΣΣΟΥΔΑΚΗ ΑΦΟΙ Α.Ε., BLUESOFT, FRESH, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, CRAFTBOX, MYIKONA