Ο Γεράσιμος νοσεί από ένα δύσκολο σύνδρομο, που του έχει στερήσει τον λόγο και την κίνηση. Παρόλα αυτά, βρίσκει τους δικούς του τρόπους να εκφράζεται, όταν κάτι του αρέσει πάρα πολύ. Υπάρχουν στιγμές που λάμπουν τα μάτια του και γελάει με μεγάλη χαρά. Ένα νέο ειδικό αμαξίδιο, με πολλές ρυθμίσεις, θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες του μικρού μας και θα έδινε μια «ανάσα» στη γλυκιά οικογένειά του, που καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό του και παλεύει για εκείνον.

Οι νεράιδες παρέδωσαν το αμαξίδιο στην οικογένεια το συντομότερο δυνατό, για να μην περάσει μέρα δυσκολίας παραπάνω. Το ταξίδι της ευχής, όμως, συνεχίστηκε. Ήθελαν να χαρίσουν στην οικογένειά του, αλλά και τον ίδιο, μια ημέρα ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς, με τα αγαπημένα του πράγματα, ώστε να μπορέσουν κι εκείνες να «κλέψουν» μια λαμπερή του ματιά και ένα πλατύ του χαμόγελο. Ο Γεράσιμος αγαπάει πολύ τον κόσμο, τη φασαρία, τα τραγούδια. Έτσι, κανόνισαν να επισκεφθεί, παρέα με την οικογένειά του και τους φίλους του, έναν παιδότοπο. Παιδικά γέλια και φωνές αντηχούσαν παντού. Ο Γεράσιμος, πάνω στο νέο του αμαξίδιο έδειχνε να απολαμβάνει τη χαρά των υπόλοιπων παιδιών. Μάλιστα, κατάφερε να μπει μέσα στη σωρό από τις χρωματιστές μπάλες του παιδότοπου που του είχαν κεντρίσει την προσοχή.

Την καρδιά του, όμως, «έκλεψε» κάτι άλλο: ένα παιδικό πιάνο με διάφορους ήχους και χρώματα, που του έκαναν δώρο οι νεράιδες! Κάθε φορά που ένα πλήκτρο πατιόταν μας έδειχνε και λίγο από το γλυκό χαμόγελό του. Το πιάνο έδειξε από την πρώτη στιγμή ξεχωριστό για εκείνον. Μέχρι που κοιμήθηκε και πάνω του, ακούγοντας κάθε τόσο τους ήχους των πλήκτρων.

Στο τέλος της ημέρας, η μαμά του πάρα πολύ συγκινημένη μας είπε ότι τους αλλάξαμε τη ζωή. Τώρα, η μεταφορά του Γεράσιμου και οι καθημερινές δραστηριότητες θα είναι πιο εύκολες για όλη την οικογένεια, που δίνει τον δικό της αγώνα με την ασθένεια.

θερμά την Fais Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αναστασία Δημητράντζου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Κatefidi Photography, Fire fantasy, Piece of Cake

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!