Μία μέρα μόνο για κορίτσια διοργανώθηκε αυτή την φορά από τις νεράιδες. Μοναδική ευχή της Γεωργίας ήταν να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Ωστόσο οι νεράιδες ήθελαν να κάνουν ξεχωριστή αυτή τη μέρα, για να μείνει χαραγμένη στη μνήμη της, σαν μια γλυκιά ανάμνηση. Φυσικά, σε αυτή την μαγική μέρα δεν ήταν μόνη της, είχε μαζί της την οικογένεια και τις φίλες της.

Η μέρα των κοριτσιών ξεκίνησε με ένα απολαυστικό brunch, ένα γεύμα μοντέρνο και ιδανικό για την ηλικία τους. Άλλωστε, έχουν μπει ήδη στην εφηβεία. Και τι θα ήταν ιδανικότερο για τα έφηβα κορίτσια μας; Brunch και νύχια! Παρόλα αυτά, η ημέρα περνούσε. Η ανυπομονησία της Γεωργίας μεγάλωνε. Φταίνε λίγο, βέβαια, και οι νεράιδες. Είχαν αποφασίσει να της δώσουν το κινητό της στο τέλος της ημέρας. Έλα, όμως, που η Γεωργία δεν μπορούσε να περιμένει.

Με λίγη υπομονή, όμως, η στιγμή που ανυπομονούσε τόσο πολύ είχε φτάσει. Μαζί με μία μεγάλη τούρτα, οι νεράιδες παρέδωσαν στη Γεωργία το κινητό της. Με λαχτάρα, έβαλε μπρος για να ανακαλύψει το νέο της κινητό και τις δυνατότητές του. Ενθουσιασμός και χαμόγελα επικρατούσαν στην ατμόσφαιρα και ήταν φανερό πλέον ότι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

Στο τέλος, η μαμά της ενθουσιασμένη και συγκινημένη μας είπε πόσο πολύ περίμενε η Γεωργία την ευχή της. Μια ολόκληρη μέρα παρέα με τις φίλες της και το κινητό που ονειρευόταν ήταν ό,τι ακριβώς ήθελε και χρειαζόταν. Να τελικά που μερικές φορές, η μαγεία και η ομορφιά βρίσκονται στα απλά – πολύ απλά – πράγματα…

θερμά την KAIZEN DIGITAL SERVICES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ A.E. για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κωνσταντίνος Καρίκας, Μαρία Κόκκα, Έλενα Φιλουκατζή 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Myikona, Craftbox, ΤGI Friday’s, Σοφία Πεχλιβανίδου, La chef Levi

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!