Την «καλύτερη μέρα της ζωής του» μας είπε ο Γιάννης ότι έζησε! Παρέα με τους αγαπημένους του φίλους, ξεφάντωσαν στο Allou! Fun Park. Το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Μπορεί στην αρχή να ήταν λίγο «κλειστός», αλλά δεν άργησε να λυθεί και να αφεθεί στη διασκέδαση και τα παιχνίδια. Το παιχνίδι με την εικονική πραγματικότητα τον ενθουσίασε, όπως ήταν αναμενόμενο αφού αυτά τα παιχνίδια τον εξιτάρουν πολύ, αλλά και το τρενάκι στο οποίο ανέβηκε 4 φορές!

Αφού χόρτασαν παιχνίδι, είχε έρθει η ώρα να χορτάσουν και με φαγητό. Χάρηκε πάρα πολύ που θα πήγαιναν οι φίλοι του και στο φαγητό και πέρασαν πολύ καλά στο εστιατόριο. Ο χρόνος αυτός που πέρασε με τους φίλους του ήταν πολύτιμος για τον Γιάννη. Ήταν τόσο χαρούμενος για όλα, που σχεδόν ξέχασε ποια ήταν η ευχή του.

Ο Γιάννης θέλει πολύ να αποκτήσει το δικό του κανάλι στο YouTube, για να ανεβάζει τα δικά του gaming videos. Γι’ αυτό και ευχήθηκε να αποκτήσει ένα gaming setup, ώστε να απολαμβάνει gaming, αλλά και να δημιουργεί τα βίντεο που θέλει.

Ανυποψίαστος, όταν τελείωσαν το φαγητό, αποχαιρέτισε τους φίλους του και ξεκίνησαν για το σπίτι. Φτάνοντας, όμως, τον περίμενε μία έκπληξη: οι φίλοι του ήταν εκεί! Ενθουσιάστηκε! Όλο χαρά, τους οδήγησε στο δωμάτιό του για να τους δείξει τον εξοπλισμό που έχει για παιχνίδια. Αλλά, φυσικά, η μεγαλύτερη όλων των εκπλήξεων τον περίμενε μέσα στο δωμάτιο. Άνοιξε την πόρτα και αντίκρυσε τον υπολογιστή! Κι ένα σωρό δώρα, τα οποία άρχισε να ανοίγει γεμάτος περιέργεια και ενθουσιασμό. Προσπαθούσε να μαντέψει τι ήταν και τα γέλια του γέμιζαν τον χώρο και τις καρδιές όλων όσων ήμασταν εκεί.

Την παράσταση, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε ο ολοκαίνουργιος gaming υπολογιστής του. ο Γιάννης ξεκίνησε να τον εξερευνά, λαχταρώντας να ανακαλύψει όλες τις δυνατότητές του και να μπει όσο γινόταν πιο γρήγορα στον κόσμο του gaming.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αναστασία Δημητράντζου, Πάνος Νεοφύτου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Allou! Fun Park, SECRETLAB, Mr Bull, Ζαχαροπλαστεία Κοσμικόν, OtakuStore.gr, Blue Soft, Myikona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!