Σε αληθινή περιπέτεια εξελίχθηκε η ευχή του Γιάννη μας. Μια περιπέτεια που, παρά τις δυσκολίες και τις αναποδιές, δεν πτόησε λεπτό τον ήρωά μας. Νεράιδες, ξωτικά, η οικογένεια του Γιάννη, φίλοι και, φυσικά, ο Γιάννης μας ξεκίνησαν για μια περιπέτεια που σιγά-σιγά θα τους οδηγούσε στην εκπλήρωση της ευχής του. Ο Γιάννης μας λατρεύει τους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Έτσι, η ευχή του ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή: Ήθελε να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming, για να μπορεί να παίζει τα αγαπημένα του παιχνίδια.

Πρώτη στάση ήταν το κέντρο ΝΟΗΣΙΣ. Ο ήρωάς μας εκεί είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει νέες πληροφορίες για τους αστερισμούς, τους δεινόσαυρους, τις επιστήμες. Όταν, όμως, ήρθε η στιγμή να μάθει για την ιστορία των υπολογιστών, το πρόσωπο του έλαμψε και άκουγε με κάθε λεπτομέρεια κάθε νέα πληροφορία που του έδιναν οι ειδικοί του κέντρου.

Μετά τις γνώσεις είχε έρθει η ώρα για ατελείωτο παιχνίδι. Ιδανικός προορισμός το πάρκο με τα διαδραστικά παιχνίδια να προσφέρουν ατελείωτο γέλιο στον μικρό μας. Ο Γιάννης μας και η παρέα του διασκέδαζαν με την ψυχή τους και δεν άφησαν παιχνίδι ανεξερεύνητο.  

Αφού βγήκαν και οι απαραίτητες φωτογραφίες, για να θυμάται όλα αυτά που έζησε, ήρθε η ώρα να επισκεφθούν ένα υπέροχο εστιατόριο. Η μέρα, άλλωστε, προβλεπόταν μεγάλη και έπρεπε να πάρει δυνάμεις. Συζήτησαν, έφαγαν, γέλασαν και απολαύσαν το υπέροχο φαγητό. Ο μικρός μας, όμως, πλέον ανυπομονούσε να επιστρέψει σπίτι. Είχε καταλάβει ότι κάτι ξεχωριστό τον περίμενε εκεί!

Έτσι, όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς το σπίτι. Στο σαλόνι ο φίλος του δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο και του είπε ότι μέσα είναι η ευχή που έκανε: ο υπολογιστής που τόσο λαχταρούσε! Όλοι μαζί ξέσπασαν σε γέλια για αυτή την απρόσμενη αποκάλυψη. Ο Γιάννης ενθουσιασμένος πήγε προς το δωμάτιο και αντίκρισε τον υπολογιστή. Ο ενθουσιασμός του δεν μπορούσε πλέον να κρυφτεί.

Και, παρά ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε και δεν άφηνε τα ξωτικά να ανοίξουν τον νέο υπολογιστή του Γιάννη μας, η δυσκολία ξεπεράστηκε μέσα σε μερικές μέρες όπου ειδικό στους υπολογιστές ξωτικό μας κατέφθασε και αποκατέστησε το πρόβλημα. Πλέον ο Γιάννης μας απολαμβάνει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού στον νέο του υπολογιστή.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη, Σοφία Καραπουλουτίδου, Δέσποινα Λιανού Λιάντη, Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ ,Judah Club, The Cakery by Jeny, Bitdefender Greece

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!