Ένα χαρούμενο, ζωηρό αγόρι εμφανίστηκε μπροστά μας παρέα με τον δίδυμο αδερφό του. Τα δύο αγόρια δεν αποχωρίζονται ποτέ το ένα το άλλο. Για τον Γιάννη ο δίδυμός του είναι ο φύλακας άγγελος του, το αυτοκολλητάκι του, η παρηγοριά του.

Ο Γιάννης ευχήθηκε να αποκτήσει ένα ηλεκτροκίνητο αστυνομικό αυτοκίνητο, στο οποίο θα χωρούν και οι δύο μέσα. Πως θα μπορούσε άλλωστε να ζήσει μια τόσο μεγάλη ημέρα χωρίς εκείνον;  Μα ο μικρός μας ήρωας είχε σκεφτεί και τον εμπλουτισμό της ευχής του: εκείνος, ο αδερφός του και η παρέα τους θα μεταμορφωνόντουσαν σε αστυνομικούς SWAT και θα έκαναν καταδίωξη κακών!

Μια γεμάτη ημέρα με τους φίλους του και πολύ παιχνίδι, ήταν το ιδανικό σκηνικό για τον Γιάννη, καθώς με την ασθένεια και τις θεραπείες, του είχαν λείψει και ήθελε να αναπληρώσει χρόνο μαζί τους! Μα δεν φαντάστηκε τη συνέχεια…

Ο διοικητής των ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης, μόλις έμαθε για την ευχή ανέλαβε δράση κι οργάνωσε μια τεράστια καταδίωξη. Ένοπλες ειδικές δυνάμεις εκπαίδευσαν και σκληραγώγησαν την ομάδα των επίλεκτων, ώστε να ξεκινήσει η καταδίωξη. Οι μικροί μπόμπιρες με σοβαρότητα και όντας σε εγρήγορση, ξεκίνησαν το κυνήγι των κακών. Η αποστολή τους στέφθηκε με επιτυχία και όλοι μαζί έζησαν τη στιγμή. Η αδρεναλίνη τους δε, έφτασε στα ύψη.

Ο Γιάννης βραβεύτηκε από την αστυνομία για τη δύναμη και την πυγμή που επέδειξε. Μα ήταν τόσο ευτυχισμένος που αισθανόταν σα να μην λείπει τίποτα από την ευχή του… και τότε εμφανίστηκαν δύο «συνάδελφοί» του με το αστυνομικό του αυτοκίνητο!

«Πρώτη φορά βλέπω το παιδί μου τόσο χαρούμενο. Περάσαμε άσχημες στιγμές, αλλά όλα έχουν διαγραφεί δια μαγείας σήμερα! Είμαστε τόσο ευτυχείς που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας!» μας είπε η μητέρα του στο τέλος.

θερμά τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΚΑΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

τους εθελοντές μας: Μάρθα Γεωργιάδου, Λένα Καφρίτσα

τους χορηγούς σε είδος: Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ΕΚΑΜ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα) Θεσσαλονίκης, Σχολή μετεκπαίδευσης κι επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας (Βέροια), Studio Eidolo, Αιγές Μέλαθρον, Power look design, Tetralux, Intralink, Logistics, Σαχίνογλου Γιώργος

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)