Ο Γιάννης είναι ένα πολύ συμπαθητικό και γλυκύτατο παιδί! Η μεγάλη του αγάπη και αδυναμία είναι η μικρότερη αδερφή του. Γι’ αυτό και η ευχή του ήταν να αποκτήσει ένα μεγάλο και υπέροχο κρεβάτι όπου θα μπορούν να κοιμούνται και οι δυο και να μοιράζονται το δωμάτιο.

Ήταν πολύ ανυπόμονος και συνέχεια ρωτούσε τη μαμά του πότε θα γίνει η ευχή του. Καθώς πλησίαζε η μεγάλη στιγμή, κάθε μέρα έφτανε και από μία κούτα στο σπίτι για το νέο του δωμάτιο και η μαμά είχε συνωμοτήσει με τη νεράιδα, για να του τα κρύβει, να μην τα δει. Να είναι έκπληξη για εκείνον!

Η μεγάλη μέρα, λοιπόν, έφτασε και ο Γιάννης μπήκε σαν σίφουνας στο δωμάτιο και άρχιζε να φωνάζει: «Το ήξερα, το ήξερα, το είχα καταλάβει πως κάτι μου ετοιμάζατε!». Αυτό ήταν! Άρχισε να κάνει βόλτες σε όλο το δωμάτιο, ανέβηκε στην κουκέτα – σπιτάκι, κάθισε στο καινούργιο του γραφείο, άνοιξε όλα του τα δώρα και ξεκίνησε να παίζει! Πρώτα, όμως, είχε σιγουρευτεί ότι και η αδερφή του είχε τα δώρα της και ήταν χαρούμενη στο καινούργιο της κρεβάτι.

Ήταν τόσο χαρούμενος που η νεράιδα του του είχε χαρίσει όσα επιθυμούσε! Κουρτίνες με αστέρια, φωτάκια, μαξιλάρια και ένα υπέροχο πολύχρωμο χαλί διακοσμούσαν το δωμάτιο, που είχε σχεδιάσει με περισσή αγάπη η νεράιδά του.

Στο τέλος της ημέρας, μας είπε ο Γιάννης: Όλα έγιναν πιο όμορφα από ό,τι είχα ονειρευτεί. Δεν θα ήθελα τίποτα να γίνει διαφορετικά, γιατί είναι όλα τέλεια! Η νεράιδά μας έχει το πιο μαγικό ραβδί, είναι πραγματική νεράιδα!

θερμά τον κύριο Γιώργο Γιουρούκο για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Καραπουλουτίδου Σοφία, Κωτσοπούλου Παναγιώτα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ELITE STROM, JYSK, VEIS, VITEX, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ SUGARELA, THE OWL, ΤΗΕ WALT DISNEY COMPANY GREECE, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΛΤΑΣ, HOMEMARKT, LINARDAKIS CARGO, MYIKONA, CRAFTBOX