Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου του 2022, τα ξωτικά του Make-A-Wish Ελλάδος επισκέφτηκαν την παιδοογκολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ, για να μοιράσουν δώρα στους μικρούς μας ήρωες..
Ντυμένοι ξωτικά και φορτωμένοι με πολλά δώρα, ετοίμασαν μια όμορφη γιορτή για να δώσουν μια δόση αισιοδοξίας και χαράς στα παιδιά. Με μεγάλα χαμόγελα και πολύ κέφι έπαιξαν, διασκέδασαν και στο τέλος, μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα .Όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα, ξωτικά, γιατροί, παιδιά, γονείς, με κοινό στόχο όμορφες στιγμές, ελπίδα και χαμόγελα στα παιδιά αυτά που σηκώνουν το δικό τους σταυρό και με μόνη ευχή να βγουν νικητές..
Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους πέρασαν όμορφα και ξεχάστηκαν για λίγο από την δύσκολη αυτή περιπέτεια που περνούν… Όλοι μαζί έγιναν πάλι παιδιά και μία νότα αισιοδοξίας φάνηκε στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων. Είναι πολύ σημαντικό τις μέρες αυτές να σκορπάμε χαμόγελα και με οποιαδήποτε κίνηση μικρή ή μεγάλη να δίνουμε λίγη ελπίδα και μια σπίθα χαράς..

Ο οργανισμός θα ήθελε να απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κα Ευτυχία Στειακάκη, Καθηγήτρια Παιδιατρικής Αιματολογίας-Ογκολογίας Ιατρικής Σχολής Παν/μιου Κρήτης και Διευθύντρια Κλινικής Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων ΠΑΓΝΗ και σε όλη την ομάδα του τμήματος για όλη τη συνεργασία, καθώς και στη Διοίκηση του νοσοκομείου.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος για τη συμβολή τους στην εκδήλωση: Θεατρικό παιχνίδι – Παιδικό πάρτυ: Μαρουλίτα, AS Company, Partner Plus, PepsiCo Hellas, Christmas Factory, Μαρία Τσιώτη- Ενδυματολόγος, Σκλαβενίτης, Fresh Patisserie, Medisei Α.Ε., Patras Bag, Παιχνίδια Διακάκης, Παραμυθόκοσμος, ΓΙΟΝ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε., Hellenic Fruit Juices