Το γεγονός ότι ο Γιώργος μιλούσε ακριβώς την ίδια (διαδικτυακή) γλώσσα με τον PanosDent, είναι ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη ότι μας είχε πραγματικά εκμυστηρευτεί τη μεγαλύτερη επιθυμία του. Μία συνάντηση με τον αγαπημένο του YouTuber ήταν αυτό που αποζητούσε περισσότερο από καθετί. Ως μεγάλος φαν, ο Γιώργος, έχει παρακολουθήσει φυσικά όλα τα βίντεο του Πάνου και, μπαίνοντας στο στούντιο, αισθάνθηκε σαν να ήταν σπίτι του. Ο ενθουσιασμός του, όταν μπήκε και τον αντίκρισε, δεν περιγράφεται! Λες και γνωρίζονταν χρόνια οι δυο τους, ξεκίνησαν αμέσως τη συζήτηση και το παιχνίδι. Διάλεξαν τους ήρωες, που θα έπαιζαν, και τα αξεσουάρ, που θα τους φορούσαν, και η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος φάνηκε πιο «διαβασμένος» και γνώριζε καλύτερα από τον Πάνο τις επιλογές τους.

Απορροφήθηκαν στο παιχνίδι και στην κουβέντα τους και ο Γιώργος ρουφούσε κάθε στιγμή και προσπαθούσε να μάθει όσο περισσότερες πληροφορίες γινόταν για το είδωλό του. Όταν, δε, άνοιξε η πόρτα και εμφανίστηκε και η Κωνσταντίνα, η γυναίκα του Πάνου και επίσης δημοφιλής YouTuber, ο Γιώργος τρελάθηκε από τη χαρά του! Δεν το περίμενε ότι θα είχε την ευκαιρία να τους γνωρίσει και τους δύο! Ως σωστός κύριος, βέβαια, με τη βοήθεια της υπέροχης μητέρας του, είχε φέρει δωράκια για όλους: για τον Πάνο, για την Κωνσταντίνα, για το μωρό τους και για τις νεράιδες.

Ένα καταπληκτικό παιδί, που έδειχνε με κάθε τρόπο πόσο απολάμβανε κάθε λεπτό με τον Πάνο. Συζήτησαν, έφαγαν πίτσα και «ντονατσότουρτα» και, φυσικά, επιδόθηκαν σε πολύ παιχνίδι! Δώρα υπήρχαν για όλους, αλλά μάλλον αυτό που κέρδισε την καρδιά του Γιώργου ήταν η μπλούζα που του χάρισε ο Πάνος από τη συλλογή του. Τη φόρεσε αμέσως και έγινε η αγαπημένη του.

Στις μέρες που ακολούθησαν, η μητέρα του μας έλεγε πόσο ενθουσιασμένος παραμένει ο Γιώργος και πόσο ευγνώμονες είναι για το χαμόγελο στο πρόσωπό του! Και, πραγματικά, ήταν τέτοια η χαρά του για αυτή τη συνάντηση, που κι εμείς είμαστε σίγουροι πως αν ο Γιώργος είχε ακόμη μία ευχή, πάλι την ίδια θα διάλεγε!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την ευχή του Γιώργου μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Δέσποινα Εύδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MYIKONA, JERRYS THE SWEET FOODTRUCK,
DOMINOS PIZZA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: REDLOOP AGENCY