Μία ανεπανάληπτη εμπειρία ήταν αυτό που έζησε ο Γιώργος. Δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος. Όσα είδε και έζησε στην Disneyland τον εξέπληξαν πολύ ευχάριστα, τον ενθουσίασαν! Αν και πρόκειται για ένα παιδί πολύ συγκρατημένο, που δεν εκφράζεται εύκολα και δεν δείχνει τι νιώθει, όταν επέστρεψαν από το ταξίδι τους, η μητέρα του μας είπε πως ήταν πλέον ένα άλλο παιδί.

Ξετρελάθηκε με όλα όσα είδε και με το γεγονός ότι γνώρισε από κοντά όλους τους ήρωες που πάντα θαύμαζε. Άλλωστε, μας είχε πει πως η ευχή του ήταν να πάει στην Disneyland Paris και ανυπομονούσε να δει τον Mickey Mouse, τα Minions, αλλά και τους Avengers.

Ο Γιώργος, εκτός του ότι γνώρισε από κοντά τον φαντασμαγορικό κόσμο της Disneyland, έζησε και ακόμα μία πραγματικά μοναδική εμπειρία. Μαζί με ακόμα 13 οικογένειες, που ταξίδεψαν μαζί, είχαν την τύχη να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής με έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο που είχε οργανώσει η Disney, με αποκορύφωμα την περίφημη παρέλαση με τους ήρωες, στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά του MakeAWish! Ο Γιώργος το απόλαυσε με την ψυχή του!

Όλες οι οικογένειες έγιναν μια παρέα, μια μεγάλη οικογένεια, που έζησε μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Τα λόγια της μητέρας του Γιώργου είναι οι καλύτεροι μάρτυρες αυτού που βίωσαν: «Όλα ήταν μοναδικά! Πραγματικά δε θα το ξεχάσουμε ποτέ όλο αυτό που κάνατε για εμάς!».

θερμά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο για τη δωρεά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειρας μας, Φαίης Σκορδά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Aegean Airlines