Μία και μόνο η ευχή του Γιώργου… Να γίνει πιλότος, να πετάξει πολύ ψηλά και να είναι εκείνος ο χειριστής του αεροσκάφους! Αυτή ήταν η επιθυμία του τον περασμένο Μάρτιο, που μπήκε στην οικογένεια του Κάνε-Μια Ευχή.

Η ζωή έχει δυσκολίες, ανατροπές, απογοητεύσεις, αναβολές, εμπόδια, διαστήματα δυσάρεστα. Όμως, με πίστη, προσπάθεια, επιμονή, αλληλεγγύη, φροντίδα και αγάπη, οι κραδασμοί γαληνεύουν, οι στόχοι επιτυγχάνονται και η ζωή ανατροφοδοτείται με στιγμές ευχάριστες, απολαυστικές, χαρούμενες…

Μετά από μια δύσκολη επέμβαση και την περίοδο της ανάρρωσης, βγήκε νικητής και «επέστρεψε» γερός και δυνατός! Βγήκε από το δωμάτιο του ξενώνα  και ξεκινήσαμε για τη σχολή πιλότων, για να εκπληρώσει το όνειρό του!

Εκεί τον περίμεναν οι «ιπτάμενοι συνάδελφοι» του, για να τον μυήσουν στον κόσμο τους και να τον προετοιμάσουν για να κατακτήσει τους αιθέρες! Μπήκε πρώτα στον εξομοιωτή πτήσης, όπου ανέλαβε το χειριστήριο του αεροσκάφους και πήρε μια ιδέα του τι θα ακολουθούσε!

Σειρά είχε το αεροσκάφος που τον περίμενε να πετάξουν στον πραγματικό κόσμο. Δεν φοβήθηκε στιγμή ο Γιώργος μας. Είχε αποτυπώσει αυτά που είδε στον εξομοιωτή και δεν του φάνηκε τίποτα δύσκολο.

Τα λόγια του; «Είμαι απόλυτα βέβαιος πλέον! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία… Θα γίνω κι εγώ πιλότος σε 5 χρόνια. Είναι φοβερή η αίσθηση να βρίσκεσαι στον αέρα και να πετάς.»

Και μαζί με τον Γιώργο απογειωθήκαμε κι εμείς, αγγίξαμε στρατόσφαιρα! Η ευχή του είχε εκπληρωθεί!

Image result for καρδια Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία MedNet Greece S.A. για την υιοθεσία της ευχής Image result for καρδια

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας Φ. Πολίτη και Α. Κανελλοπούλου τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: Superior Air, Notos Galleries, Friday’s, Fresh

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).