Η γνωριμία του Γρηγόρη με τη νεράιδά του εκτυλίχθηκε τόσο αβίαστα… σαν να γνωρίζονταν από παλιά. Ο Γρηγόρης είναι ένας πολύ επικοινωνιακός έφηβος, άνετος και πάντα ευδιάθετος, που το χαμόγελό του δεν σβήνει λεπτό από το πρόσωπό του. Έτσι αντιμετώπιζε κάθε δυσκολία που πρέκυπτε, με ένα τεράστιο χαμόγελο και χιούμορ.  Η επικοινωνία με τη νεράιδά του ήταν τόσο απολαυστική και ζεστή. Μιλούσαν για την καθημερινότητα και ο Γρηγόρης δεν σταματούσε να κάνει χιούμορ και να την κάνει συνεχώς να γελάει! Πραγματικό πειραχτήρι!

Η ανυπομονησία του ήταν μεγάλη. Όχι μόνο για να αποκτήσει το κινητό που επιθυμούσε, αλλά για όλη την ημέρα, που την περίμενε πώς και πώς. Ήθελε να μάθει κάθε λεπτομέρεια.  Η νεράιδά του, όμως είχε άλλα σχέδια. Του κρατούσε κάποιες εκπλήξεις που αρνούνταν να αποκαλύψει και ο Γρηγόρης έβαζε συνεχώς τη φαντασία του να δουλεύει!

Είχε εκφράσει την επιθυμία να επισκεφθεί μαζί με φίλους του κάποιο από τα μοντέρνα μουσεία της πόλης και η νεράιδά του φρόντισε να επισκεφθεί και τα δύο! Η μέρα του ξεκίνησε με μία πραγματικά μοναδική εμπειρία στο Selfie Museum. Τι καλύτερο άλλωστε, για έναν έφηβο που ευχήθηκε να αποκτήσει κινητό; Ο Γρηγόρης, με την οικογένεια και τους φίλους του, πόζαρε συνεχώς, δημιουργούσαν «ινσταγκραμικά» σκηνικά και απολάμβαναν κάθε λεπτό! Δεν έφυγαν παρά μόνο όταν η πείνα τους «χτύπησε την πόρτα» και ξεκίνησαν για το εστιατόριο, όπου η νεράιδα είχε κανονίσει το σεπαρέ μόνο για εκείνους. Και βέβαια είχε φροντίσει να πάνε σε εστιατόριο που ανταποκρινόταν απόλυτα στις διατροφικές ανάγκες του Γρηγόρη.

Τα δωράκια δεν τα περίμενε κι άνοιγε έκπληκτος ένα-ένα τα πακέτα! Φυσικά, όταν έπιασε στα χέρια του το κινητό, το χαμόγελο του μεγάλωσε και δεν ξαναέφυγε από το πρόσωπό του.

Σειρά μετά είχε το Museum of Illussions, όπου κι εκεί το διασκέδασαν με την ψυχή τους! Όπως μας είπε ο ίδιος, έζησε μία αξέχαστη εμπειρία, πολύ καλύτερη από ότι την ονειρευόταν! Και η λάμψη στα μάτια του φανέρωνε την ευτυχία! Ήταν μία μέρα τόσο ξεχωριστή που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τη θυμάται μια ζωή.

θερμά την εταιρεία Κωτσόβολος για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Όλγα Καραγιάννη, Δώρα Παχατουρίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Cosmote, The Dubliner, Museum of Illussions, Selfie Museum, Γατίδης Fresh

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Red Loop Creative Agency

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!