Ο Γ., η Β. και ο Π. ευχήθηκαν να ταξιδέψουν στο δικό τους παραμύθι!

Τρία ξεχωριστά παιδιά ευχής, το καθένα με τη δική του μοναδική ευχή, ζώντας το ταξίδι της ευχής με διαφορετικό τρόπο. Διαβάστε παρακάτω για την εκπλήρωση της ευχής τους.

Εύχομαι να πάω στην Disneyland, Paris – Γ., 10 & Β., 8

Ο Γ. και η Β. έζησαν το δικό τους παραμύθι στον μαγικό κόσμο της Disneyland, Paris. Πελώρια κάστρα, αμέτρητα παιχνίδια, απίθανες λιχουδιές, πυροτεχνήματα και, φυσικά, όλοι οι αγαπημένοι ήρωες της Disney και της Marvel πρόσφεραν στα παιδιά και στις οικογένειές τους μία αξέχαστη εμπειρία. Ξέφυγαν από τη δύσκολη καθημερινότητά τους και έζησαν λίγες μέρες χαράς και ανεμελιάς.

Εύχομαι να πάω στη Ρώμη – Π., 12, λέμφωμα Burkitt

Ο Π. ταξίδεψε στη Ρώμη, είδε το Κολοσσαίο και γεύτηκε αυθεντική καρμπονάρα, όπως τόσο λαχταρούσε. Με την οικογένειά του, εξερεύνησαν την Αιώνια Πόλη, περπάτησαν στο ανθισμένο Τραστέβερε που μοιάζει με σκηνικό ταινίας και είδαν από κοντά το 49 μέτρων πλάτους μπαρόκ συντριβάνι της Φοντάνα ντι Τρέβι, όπου ακολούθησαν το έθιμο που λέει να πετάξεις ένα κέρμα μέσα σε αυτό κάνοντας μία ευχή. Επισκέφθηκαν και το Πάνθεον, που τόσο ήθελε ο Π., και μαγεύτηκε από τον θόλο. Στο τέλος της ξενάγησης τούς προσέφεραν παγωτό – η πιο ωραία έκπληξη! Ο Π. είχε, ακόμη, την ευκαιρία να συμμετέχει σε μάθημα πίτσας, ανακαλύπτοντας όλα τα κόλπα και τα μυστικά της συνταγής.

Η μητέρα του Π. περιγράφει την εμπειρία τους και τη δύναμη της ευχής:

«Είμαστε οικογενειακώς ευγνώμονες! Δεν έχουμε λόγια! Νιώσαμε αγάπη και νοιάξιμο. Είδα το παιδί μου να αδημονεί και να χαμογελάει πλατιά, παρόλο που είναι ένα παιδί που δεν εκφράζεται εύκολα. Και μας έλεγε: μπορεί να μην το καταλαβαίνετε, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Όλοι επιστρέψαμε γεμάτοι και χαρούμενοι! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Ήταν μοναδική εμπειρία

θερμά τη LIDL Ελλάς για τη χορηγία!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: SOFITEL, MYIKONA, CRAFTBOX