Η Γ. είχε ένα μεγάλο όνειρο: να πάει στο Ροβανιέμι. Αυτή ήταν και η ευχή της, φυσικά, και η αγωνία της από όταν της είπε η νεράιδα πως θα εκπληρωθεί, δεν περιγράφεται!

Όπως ήταν φυσικό, ήταν πολύ ενθουσιασμένη και ανυπόμονη, μετρούσε τις μέρες. Κι αυτό που έκανε ακόμα καλύτερη την επικείμενη μοναδική εμπειρία που θα ζούσε, ήταν ότι μαζί τους θα ήταν και άλλες οικογένειες του ευχής Make-A-Wish Ελλάδος με την ίδια ευχή. Μία εξ αυτών, μάλιστα, ήταν οι αγαπημένοι τους φίλοι, με τους οποίους η Γ. ήθελε να μοιραστεί όλα όσα την περίμεναν. Κι έτσι κι έγινε! Βλέπετε, η οικογένεια της Γ. είναι πολύ φίλοι με τη συγκεκριμένη οικογένεια, από όταν γεννήθηκαν τα παιδιά, τα οποία πηγαίνουν και στο ίδιο σχολείο. Όλοι μαζί έγιναν μια μεγάλη παρέα!

Στο παραμυθένιο χωριό του Άγιου Βασίλη, όχι μόνο είδαν τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη και τους καλικάντζαρους, αλλά είχαν την ευκαιρία να δούνε και το Βόρειο Σέλας! Έκαναν βόλτα με έλκηθρο και με snowmobile. Είχαν την ευκαιρία να δουν και να κάνουν όσα δε θα μπορούσαν να κάνουν από μόνοι τους. Έζησαν μέσα σε λίγες μέρες ένα μοναδικό όνειρο, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Από όλο αυτό το μαγικό κλίμα δε θα μπορούσε να λείπει η αποστολή του γράμματος στον Άγιο Βασίλη. Όλοι είχαν προετοιμάσει από ένα γράμμα και το έριξαν στο ειδικό σημείο με γράμματα από όλο τον κόσμο. Άλλωστε, το Ροβανιέμι είναι το μέρος όπου όλοι ξαναγίνονται παιδιά και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIC EXPERTS AE