Η Γ. επιτέλους βρισκόταν στο escape room, για πρώτη φορά στη ζωή της και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη! Μαζί της είχε την καλύτερη παρέα, τις αδελφές και τη μαμά της, που ταξίδεψαν μαζί της. Στόχος τους να λύσουν τον πολύ δύσκολο γρίφο και να βρουν τη μυστική συνταγή της σοκολάτας! Και ήταν αποφασισμένη να τη βρει!

Βλέπετε, η Γ. τρελαίνεται για τα γλυκά, τόσο να τα φτιάχνει, όσο και να τα τρώει και μάλιστα η μεγαλύτερη αδυναμία της είναι η σοκολατόπιτα. Ίσως γι’ αυτό να είναι τόσο γλυκιά και η ίδια! Αν και ιδιαίτερα απαιτητική, με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Και όταν η Γ. κατάλαβε ότι το «τρόπαιό» της ήταν το υπέροχο κινητό τελευταίας τεχνολογίας, που είχε ευχηθεί να αποκτήσει, και μάλιστα με όλα τα αξεσουάρ στα αγαπημένα της χρώματα, τρελάθηκε από τη χαρά της!

Ο διαβήτης μπήκε στη ζωή της πριν λίγα χρόνια, εκείνη όμως συνέχισε απτόητη να κάνει όλα όσα αγαπάει και να βλέπει τον κόσμο με αισιοδοξία. Το νέο της απόκτημα, θα της επιτρέψει να περνάει διασκεδαστικά τις ώρες της, ακούγοντας μουσική, απαθανατίζοντας στιγμές με την κάμερα, συνομιλώντας και παίζοντας με τις κολλητές της. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι θα της επιτρέπει να ελέγχει ανά πάσα στιγμή τις τιμές του σακχάρου της, καθώς συνδέεται με την αντλία της

Λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την καλύτερη νεράιδα (τη δική της φυσικά) και να την προτρέψει να συνεχίσει να εκπληρώνει ευχές και άλλον παιδιών, όπως έκανε με τη δική της!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη, Κωνσταντίνος Καραματίδης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: THE PRINCE BARSSERIE, TΗΕ MINDTRAP, CHERRYBOX, MYIKONA, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ, THIKI SHOP