Ο Γ. είναι ένα παιδί που από την πρώτη στιγμή σε κερδίζει με το υπέροχο χαμόγελο που φωτίζει το πρόσωπό του. Αγαπάει να είναι με κόσμο και αυτό φαίνεται σε όλη τη στάση του. Μπορεί να μην μπορεί να περπατήσει, μπορεί να μην μπορεί να μιλήσει, μπορεί να μη βλέπει καλά, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι ικανό να τον σταματήσει να χαμογελά και να απολαμβάνει τις μικρές καθημερινές χαρές, όπως η μουσική, η συναναστροφή με κόσμο και το ποδόσφαιρο. Ο Γ. τρελαίνεται για ποδόσφαιρο! Αυτό που θα ήθελε πολύ, αν δεν είχε μεσολαβήσει η ασθένειά του, ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Κι αφού πλέον αυτό δεν είναι εφικτό, αρκείται στο να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα.

Η εκμαίευση της ευχής του και όλη η επικοινωνία μας γινόταν με τη μανούλα του, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να μας μιλήσει. Ένας καλός ορθοστάτης είναι αυτό που χρειάζεται, ώστε να μην είναι καθηλωμένος συνέχεια στο αμαξίδιο. Μετά από δοκιμές και μετρήσεις, επιλέχθηκε ο κατάλληλος για εκείνον.

Οι νεράιδες όμως δεν σταμάτησαν εδώ. Ήξεραν πως αυτό ήταν το «πρακτικό» κομμάτι της ευχής. Υπήρχε, όμως, και το άλλο, αυτό που λαχταρούσε η ψυχούλα του. Και τι άλλο, από το να γνωρίσει τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας; Ένα υπέροχο ξενοδοχείο φιλοξένησε την οικογένεια, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα της ομάδας. Αλλά δεν θα ήταν στις κερκίδες. Θα ήταν κάτω στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να μπορεί να έχει καλύτερη επαφή με τον αγώνα και τους παίκτες. Με το που μπήκαν στο γήπεδο, ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο προσωπάκι του, το οποίο δεν έφυγε λεπτό. Φωνούλες έβγαιναν κάθε φορά που άκουγε κάτι για την ομάδα και τους παίκτες, δείχνοντας την απέραντη χαρά του.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ξαφνικά, ο αγαπημένος του παίκτης πήγε κοντά του και του χάρισε μια μπλούζα με τις υπογραφές όλων. Ένας άλλος παίκτης του έφερε ένα κασκόλ και όλοι μαζί του χάρισαν μια τεράστια αγκαλιά! Ο Γιάννης γελούσε συνέχεια με όσο ήχο μπορούσε να κάνει! Οι γονείς συγκινημένοι με δάκρυα χαράς, ευχαριστούσαν τους πάντες! Και το καλύτερο όλων; Η ομάδα του κέρδισε βάζοντας 2 γκολ! Άλλωστε, είχαν στο γήπεδο το γούρι τους, τον Γιάννη!

Ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΣ Γιάννινα για την τεράστια αγκαλιά τους!

θερμά την ΕΛΙΝ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές σε είδος: Κατερίνα Αγαπίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Grand Serai Congress and Spa Hotel, Funny Bunny, Γιώργος Μάνης, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!