Ο Γ. ευχήθηκε να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας, όχι μόνο γιατί θα μπορούσε να βγάζει ωραίες φωτογραφίες και βίντεο, αλλά κυρίως γιατί θα τον βοηθούσε με την ασθένειά του. Το κινητό τηλέφωνο θα είναι για εκείνον ένας πολύ χρήσιμος βοηθός.

Είναι ένα πολύ χαμογελαστό παιδί, αρκετά συνεσταλμένο, που ήθελε να περάσει την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του με την οικογένειά του. Μόνο μαζί τους ήθελε να μοιραστεί αυτήν την τόσο ξεχωριστή στιγμή. Έτσι, νεράιδες και ξωτικά, έβαλαν τα δυνατά τους για να κάνουν αξέχαστη την εμπειρία του Γ.

Και τα κατάφεραν, κρίνοντας από τα λόγια του ίδιου μετά: «Θέλω πολύ να σας ευχαριστήσω για την εκπλήρωση της ευχής μου και την τέλεια μέρα που πέρασα με την οικογένεια μου!»

Ένα υπέροχο εστιατόριο τους υποδέχτηκε, παρέα με τη νεράιδα και το ξωτικό που τους συνόδευαν, και απόλαυσαν ένα πεντανόστιμο γεύμα. Εκεί, ανάμεσα σε ευχάριστες συζητήσεις και γέλια, το ξωτικό και η νεράιδα άρχισαν να δίνουν διάφορα πακετάκια στον Γ. Έκπληκτος, άρχισε να τα ανοίγει με χαρά και ανυπομονησία. Ένα-ένα ξεπρόβαλαν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ενός σύγχρονου κινητού και το χαμόγελο του Γ. όλο και μεγάλωνε. Όταν, φυσικά, πήρε στα χέρια του το πολυπόθητο κινητό, ήταν η στιγμή που το χαμόγελό του έγινε πιο πλατύ από ποτέ!

Όλη η οικογένειά έζησε μία ανέμελη και πολύ χαρούμενη μέρα, μακριά από τα άγχη και τις δυσκολίες της καθημερινότητας, και ο Γ. απέκτησε το κινητό, που θα είναι πολύτιμος σύμμαχός του στον αγώνα με την ασθένειά του.

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλαaκοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Δημήτρης Μπανταλάκης, Κέλλη Ατσαλή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COSMOTE, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ, PERFECT, MYIKONA