Ο Γ. ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια του για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το αρχοντικό Μόναχο! Ήδη από την αρχή του σχεδιασμού της ευχής του, ο Γ. μας είχε πει ότι ήθελε οπωσδήποτε να δει το στάδιο της FC Bayern Munich και να πάει στο μουσείο τεχνολογίας. Νεράιδες και ξωτικά ξεκίνησαν να του ετοιμάσουν ένα ξεχωριστό ταξίδι. Μέχρι και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που θα έμεναν έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να τους παρέχει αξέχαστη φιλοξενία.

Από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Γ. μόλις έφτασε, ήταν να περιηγηθεί στους γραφικούς δρόμους όπου εντυπωσιάστηκε από τα κάστρα! Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το μουσείο τεχνολογίας, όπου όπως μας είπε η μητέρα του, πραγματικά δεν ήθελε να φύγει!

Με την πρώτη ευκαιρία, πήγε στο στάδιο που τόσο πολύ ήθελε να επισκεφθεί! Περιηγήθηκε με χαρά και θαύμασε το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας. Μπορεί να μην πρόλαβε να δει ένα ακόμη κάστρο που ήθελε, αλλά όπως μας είπε η μητέρα του, πέρασαν πολύ όμορφες στιγμές στο πρώτο τους οικογενειακό ταξίδι και σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS Group of Companies και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: TAXIWAY