Ένας έφηβος, που ήξερε από την πρώτη στιγμή τι ήθελε. Παρακολούθησε όλη τη διαδικασία από την αρχή και ήταν απόλυτα κατασταλαγμένος στα θέλω του. Μας είπε ότι η ευχή του ήταν να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίο τεχνολογίας και ότι θα ήθελε πολύ να περάσει την ημέρα της εκπλήρωσης μαζί με την οικογένειά του. Και το ταξίδι της ευχής του ξεκίνησε!

 

Η νεράιδά του ήθελε να του κάνει έκπληξη, οπότε οργάνωσε μία ξεχωριστή μέρα, μαζί με τους γονείς του, που συνωμότησαν γλυκά. Ο Γ. λατρεύει τα αυτοκίνητα και τη Formula 1.  Ένα πρωί, λοιπόν, ξεκίνησε όλη η οικογένεια για μία βόλτα στο κέντρο της πόλης. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε εκείνος, γιατί ο προορισμός τους ήταν άλλος. Έφτασαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, όπου τον περίμεναν εθελοντές, μαζί με την ομάδα φοιτητών Aristotle Racing Team. Τον καλωσόρισαν ζεστά και η ομάδα του έκανε μία μοναδική ξενάγηση στην ιστορία και τα μυστικά του πρώτου ελληνικού μονοθέσιου οχήματος. Ο Γ. ήταν ενθουσιασμένος. Έμαθε πολλά και είχε και την ευκαιρία να μπει μέσα στο όχημα και να νιώσει σαν πραγματικός πιλότος της Formula!

 

Επόμενος προορισμός τους ήταν ένα όμορφο εστιατόριο, όπου στην αρχή του έφεραν μία τούρτα σε σχήμα κινητού τηλεφώνου και οι εθελοντές μας του είπαν πως την ετοίμασαν επειδή το κινητό θα αργούσε. Χωρίς να καταλάβει το παραμικρό, ο Γ. δεν έδειξε ίχνος απογοήτευσης, καθώς ήταν πολύ χαρούμενος με όσα γίνονταν εκείνη την ημέρα και θα μπορούσε να περιμένει όσο χρειαστεί για το τηλέφωνο.

 

Τα πρώτα πιάτα άρχισαν να φθάνουν στο τραπέζι τους και, καθώς ο Γ. έκανε την κίνηση να πάρει λίγη σαλάτα, κάτω από τα μαρουλόφυλλα ανακάλυψε ένα κουτί! Ξεσπώντας σε γέλια, το άνοιξε αμέσως, για να αποκαλυφθεί το πολυπόθητο κινητό τηλέφωνο! Ξεπρόβαλαν κι άλλα πακέτα – όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το τηλέφωνο, αλλά και δωράκια για εκείνον και τα αδέρφια του. Ο Γ. δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και το τραπέζι είχε γεμίσει χαρά!

Η μητέρα του μας είπε ότι είχε πάρα πολύ καιρό να δει τα μάτια του παιδιού της τόσο χαμογελαστά, και αυτό ήταν αρκετό για να γεμίσει και τις δικές μας καρδιές με χαρά και αγαλλίαση ότι είχαμε πετύχει τον σκοπό μας.

την εταιρεία DIOR για τη δωρεά καθώς και την ομάδα εργαζομένων που συνέβαλε στην οργάνωση της ευχής!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Δώρα Παχατουρίδου, Αριστοτέλης Δραγώτας

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: QUATTRO PIZZA, ARISTOTLE RACING TEAM, MYIKONA, CRAFTBOX, ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ