Ο Γ. είναι ένας έφηβος που διαγνώστηκε πρόσφατα και ξεκίνησε αμέσως θεραπείες. Η αλλαγή στην καθημερινότητά του, ειδικά σ’ αυτή την ηλικία, δεν ήταν εύκολη και πολλές φορές η ψυχολογία του έπεφτε. Ήρθε σε εμάς την κατάλληλη στιγμή και δεν χρειάστηκε να σκεφτεί καν την ευχή του. Η μεγάλη του αγάπη για τη μουσική και τη δημιουργία τον οδήγησε να ζητήσει ένα laptop με επαγγελματικά ηχεία, για να φτιάχνει μουσική – «μπιτάκια», όπως μας είπε χαρακτηριστικά.

Η κατάσταση της υγείας του μας ανάγκασε να αναβάλουμε δύο φορές την εκπλήρωση της ευχής του. Κατανοώντας, όμως, πόση ανάγκη το είχε, δεν φύγαμε στιγμή από το πλευρό του. Πρώτα-πρώτα, του κάναμε έκπληξη με τα ηχεία του, για να του δώσουμε μια μικρή «γεύση» από την ημέρα που το σετ θα ολοκληρωνόταν, την ημέρα που η ευχή του θα εκπληρωνόταν.

Δεδομένου ότι προέκυψε η πιθανότητα ενός χειρουργείου, αποφασίσαμε ότι έπρεπε να του δώσουμε δύναμη και χαρά τη στιγμή που τη χρειαζόταν περισσότερο από ποτέ! Άλλωστε, είχε περάσει αρκετός καιρός και ανυπομονούσε. Έτσι, χωρίς ο ίδιος να έχει ιδέα, δύο ξωτικά εμφανίστηκαν στην πόρτα του, κρατώντας τα κουτιά με τα δώρα του και μία σοκολατένια τούρτα! Ο Γ. πραγματικά σοκαρίστηκε, καθώς περίμενε να έρθουν οι παππούδες του και όχι εμείς.

Άρχισε να ανοίγει με λαχτάρα τα πακέτα, γελώντας, όταν άνοιξε τη σακούλα γεμάτη με τις αγαπημένες του σοκολάτες. Όταν τελευταίο άνοιξε το κουτί με το λάπτοπ, το πρόσωπό του φωτίστηκε πραγματικά και είδαμε το πανέμορφο χαμόγελό του, που είχε χαθεί από το πρόσωπό του τον τελευταίο καιρό και η μαμά παρακολουθούσε συγκινημένη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Αμέσως το άνοιξε, το σύνδεσε με τα ηχεία και το πάρτι ξεκίνησε! Η τούρτα και τα αγαπημένα του μπέργκερ ήταν το καλύτερο κλείσιμο μίας ημέρας γεμάτης χαρά και γέλια!

θερμά την εταιρεία La Vie en Rose και προσωπικά τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειρας μας, Φαίης Σκορδά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κωνσταντίνος Καρίκας, Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Secretlab, Bitdefender Greece, Παναγιώτης Μηνάς

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!