Η Γ. είχε εδώ και χρόνια ένα μεγάλο όνειρο: να πάει στο Λονδίνο. Ονειρευόταν συνέχεια τη στιγμή που θα κατάφερνε να το πραγματοποιήσει. Κι έτσι, ξαφνικά, η βαθύτερή της ευχή εκπληρώθηκε! Ας αφήσουμε, όμως, την ίδια να μας διηγηθεί την εμπειρία της:

«Το να ταξιδέψω στο Λονδίνο ήταν ένα όνειρο ζωής που το ονειρευόμουν για χρόνια. Ανυπομονούσα κάθε μέρα για τη στιγμή που θα κατάφερνα να βρεθώ εκεί. Δεν περίμενα, όμως, ποτέ μου πως στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου η νεράιδα του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα εκπλήρωνε το όνειρό μου… Ήταν μια απλή καθημερινή ημέρα στο νοσοκομείο, ολοκληρώνοντας τις εξετάσεις μου, όταν με συνάντησαν να συζητήσουμε για να μου εκπληρώσουν την μεγαλύτερή μου επιθυμία…. Και έφτασε, επιτέλους, η ημέρα που θα έφευγα… Στο αεροδρόμιο περίμενα πώς και πώς να μπω στο αεροπλάνο, να πατήσω το πόδι μου στο μαγικό Λονδίνο! Η εμπειρία μου ήταν απίστευτη! Ήταν οι καλύτερες ημέρες της ζωής μου! Έχοντας στο πλευρό μου την οικογένειά μου έκανα τόσα πολλά πράγματα, είδα πάρα πολλά αξιοθέατα και δημιούργησα νέες αναμνήσεις που φυσικά θα μου μείνουν αξέχαστες. Ήταν μία απίστευτη και αξέχαστη εμπειρία. Ένα ταξίδι μαγικό που θα το έκανα ξανά και ξανά. Ένα ταξίδι-όνειρο ζωής που με την βοήθειά του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και της νεράιδας μου, έγινε πραγματικότητα και τους ευχαριστώ όσο τίποτα άλλο!»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe Hellas

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!