Μία ήταν η ευχή του Γ.: να συναντήσει τον αγαπημένο του ήρωα, τον Sonic the Hedgehog! Οι νεράιδες έβαλαν τα δυνατά τους και ο φίλος μας ετοιμάστηκε για μια σούπερ συνάντηση με τον Sonic.

Συναντήθηκαν και είδαν μαζί την ταινία του. Έπειτα έκαναν ερωτήσεις γνωριμίας ο ένας στον άλλον για να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι. Μάλιστα, ο Sonic χάρηκε που επιτέλους απέκτησε έναν πολύ καλό φίλο και είπε στον Γ. πως όποτε βλέπει μπλε φως, να ξέρει ότι θα είναι εκείνος που θα περνάει πολύ γρήγορα από δίπλα του και θα τον προστατεύει. Αντάλλαξαν μπλούζες φιλίας, αλλά και διάφορα δώρα, και διασκέδασαν παίζοντας. Ήταν ξετρελαμένος! Γυρνώντας το βράδυ στο σπίτι του, είδε στη διαδρομή έναν μπλε φάρο από περιπολικό και αμέσως είπε στη μητέρα του: «Ο Sonic έστειλε το  μπλε φως του. Την επόμενη μέρα, που πήγε στο νοσοκομείο, έλεγε σε όλους ότι γνώρισε τον Sonic!

Επειδή όμως η κατάσταση της υγείας του δεν του είχε επιτρέψει να παίξει και να τρέξει με τον Sonic, όπως το ονειρευόταν, η νεράιδά του επιστράτευσε κι άλλες νεράιδες και πολλά ξωτικά και όλοι μαζί του ετοίμασαν μία έκπληξη.

Όταν ο Γ. τελείωσε με τις θεραπείες, ήταν καλά και μπορούσε πλέον να συναγωνιστεί τον αγαπημένο του ήρωα στο τρέξιμο, τον οδήγησαν σε έναν όμορφο χώρο, όπου τον περίμεναν οι νεράιδες και τα ξωτικά και όλοι μαζί ρίχτηκαν στο παιχνίδι. Και, ξαφνικά, με τη γνωστή του ταχύτητα, εμφανίστηκε ο Sonic! Τώρα πια ο Γ. μπορούσε να ευχαριστηθεί παιχνίδι! Ώρες κράτησε αυτή η μικρή γιορτή και έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο: το χαμόγελο του Γ. και τη μητέρα του να μας ευχαριστεί για τις υπέροχες αυτές στιγμές ξεγνοιασιάς που είχε τόσο ανάγκη όλη η οικογένεια μετά από όσα είχαν περάσει!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ειρήνη Αδάμου, Χάρης Πατούνης, Ήβη Πολυχρονιάδου, Αιμιλία Κρητικίδη, Αριέτα Δημητρίου, Γιώτα Παλιούρα, Αγγελική Ρήγα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ST GEORGE LYCABETTUS , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, LIFE GALLERY ΕΚΑΛΗ, ΚΤΗΜΑ 28, PARTIES2BREMEMBERED,  TGI FRIDAY’S , EVENTS MUSIC PRODUCTIONS, FRESH, MYIKONA, MAMA PINIATA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Artix Productions