Ο Γ. είναι ένα γλυκύτατο παιδί, με μεγάλη αγάπη στα αυτοκίνητα. Από αυτήν την αγάπη πήγαζε και η ευχή του. Ας αφήσουμε όμως, καλύτερα, τη νεράιδά του να μας διηγηθεί το ταξίδι της ευχής του:

Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα, μου είχε κάνει εντύπωση το χαμογελαστό του πρόσωπο και το ζωηρό του βλέμμα. Όταν πήγα για αποτύπωση στο σπίτι, διαπίστωσα ότι, παρά τις δυσκολίες που βίωνε η οικογένεια, η αγάπη και η χαρά ξεχείλιζαν πραγματικά. Όποτε μιλούσαμε με τη μητέρα του, ήταν πάντα σε χαρούμενο τόνο και δεν σταματούσε να μου εκφράζει την ευγνωμοσύνη της.

Όπως όλα τα παιδιά, έτσι και ο Γ. ανυπομονούσε να εκπληρωθεί η ευχή του. Όσο γίνονταν εργασίες στο δωμάτιο, ο χώρος παρέμενε κλειδωμένος, για να μην τον δούνε τα παιδιά. Το ίδιο έγινε και όταν πήγαμε εμείς οι νεράιδες, για να βάλουμε τις τελικές πινελιές πριν τα αποκαλυπτήρια. Κλειδωμένες μέσα, στρώσαμε τα κρεβάτια, βάλαμε διακοσμητικά και γεμίσαμε τον χώρο πολύχρωμα μπαλόνια και, φυσικά, πολλά αυτοκινητάκια.

Κι έφτασε η μεγάλη στιγμή. Ο Γ. και ο αδερφός του μπήκαν με κλειστά μάτια και όταν τα άνοιξαν, έμειναν άφωνοι και οι δύο! «Πάγωσαν» για λίγα δευτερόλεπτα, κοιτάζοντας ολόγυρα και προσπαθώντας να πιστέψουν πως αυτό το δωμάτιο ήταν το δικό τους. Ξεκίνησαν να περιεργάζονται τον χώρο και τα πράγματα. Ανακάλυπταν τα δώρα τους και η χαρά τους δεν είχε τελειωμό. Έτρεχαν, γελούσαν, άνοιγαν δώρα και έπαιζαν με τα καινούργια τους παιχνίδια. Απίστευτη η ενέργειά τους! Μας έδειχναν συνεχώς ότι ανυπομονούσαν να έρθει η ώρα να κοιμηθούν στα καινούργια τους κρεβάτια!

Αφού καθίσαμε στο χαλί και παίξαμε με τα αυτοκινητάκια, μία υπέροχη τούρτα εμφανίστηκε, που κέρδισε την προσοχή και τον θαυμασμό τους. Μάλιστα, ο καθένας πήρε από ένα κομμάτι με ένα αυτοκινητάκι επάνω και πολύ το χάρηκαν! Το ωραιότερο κλείσιμο της ημέρας ήταν οι αγκαλιές, που μας έκαναν τα δυο αγόρια, όπως και η αγκαλιά και το “ευχαριστώ” της μητέρας τους.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Κατερίνα Προεστάκη, Χριστίνα Σούλη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ELITE STROM, VITEX, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, VEIS, STICKY, IKEA, PASSARELLA, PIZZA FAN, HOMEMARKT, MYIKONA, OCTOPUS, FASMA MED, PICK A BRAND, LUCKY ELEPHANT, E-BLOCO