Η Δέσποινα είναι μια κοκέτα έφηβος, αρκετά δραστήρια. Από την πρώτη στιγμή, μας εντυπωσίασε με την κοινωνικότητά της. Το ταξίδι της ευχής ξεκίνησε μόλις ευχήθηκε να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας. Η νεράιδα της ήταν διαρκώς σε επικοινωνία μαζί της και παράλληλα διοργάνωνε τις μικρές λεπτομέρειες, που θα έκαναν την ημέρα εκπλήρωσης ξεχωριστή. Όταν η Δέσποινα της είπε ότι γνωρίζει πως η μεγάλη μέρα πλησιάζει, η νεράιδα τής είπε ότι είναι δύσκολο να βρουν το κινητό πριν τη νέα χρονιά, θέλοντας να θολώσει τα νερά, ώστε η ανυπόμονη έφηβος να βιώσει στο μέγιστο την εκπλήρωση της ευχής της.

Η νεράιδα, σε συνεννόηση με τη μητέρα της Δέσποινας, διοργάνωσε μια ημέρα ομορφιάς για εκείνη. Αλλά ακόμα και αυτό κρατήθηκε προσωρινά κρυφό. Η Δέσποινα γνώριζε ότι θα πάνε για καφέ με τη νεράιδα και τα ξωτικά, για να ξεσκάσει. Η πόρτα του Κέντρου Αισθητικής άνοιξε και μια μέρα χαλάρωσης μόλις ξεκινούσε. Η Δέσποινα αφέθηκε στα χέρια των ειδικών, με full περιποίηση που ανανέωσε τη διάθεσή της. Όταν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη, απόλαυσε το ελαφρύ μακιγιάζ, τα μαλλιά στην εντέλεια και χάζευε τα περιποιημένα νύχια της. Τότε, τα ζωηρά ξωτικά εμφανίστηκαν χαμογελώντας πονηρά, κρατώντας το κινητό και άλλα δώρα και το πρόσωπο της φωτίστηκε. «Το ήξερα ότι μου λέγατε ψέματα», έλεγε χαμογελαστή καθώς άνοιγε τα κουτιά. Και ενώ το υποψιαζόταν ότι η μεγάλη ημέρα είχε φτάσει, φαινόταν να μην το πιστεύει. Ήταν πράγματι μια μεγάλη ευχάριστη έκπληξη για εκείνη και δάκρυα χαράς έτρεχαν από τα μάτια της και της οικογένειάς της.

Μια ευχάριστα φορτισμένη ημέρα αναζωογόνησε όλη την οικογένεια και εμάς μαζί! Η μητέρα της μας είπε συγκινημένη «Είμαι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη, που εκπληρώθηκε η επιθυμία του παιδιού μου. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα». Η Δέσποινα ευχαριστήθηκε τόσο την περιποίηση, όσο και την εκπλήρωση της ευχής της. Κάθε λεπτομέρεια εκείνης της μέρας θα της φέρνει χαμόγελα όταν την αναπολεί. Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της και δε γινόταν να κρυφτεί.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μαρούλα Μπουσμπούκη, Κατερίνα Κωσταβάρα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ BEAUTY ACADEMY, ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΠΑ, SKETI GLYKA, MYIKONA, ΦΑΙΔΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ, CRAFTBOX, ΑΦΟΙ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΨΗΜΜΕΝΟΥ