Η Δήμητρα είναι ένα ευδιάθετο κορίτσι, που ανυπομονούσε πάρα πολύ να γνωρίσει από κοντά τις νεράιδες. Πέρασε δυσκολίες, όμως δεν σταμάτησε ποτέ να ονειρεύεται και να χαμογελάει. Όταν οι νεράιδες την επισκέφθηκαν, η Δήμητρα ήξερε πολύ καλά ποια ήταν η ευχή της και τι θα τους ζητούσε. Από πολύ μικρή ηλικία, λάτρευε τη γνωστή τραγουδίστρια Billie Eilish. Ένιωθε πως σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν δίπλα της και τη συντρόφευε με τα τραγούδια της. Η μεγαλύτερη επιθυμία της, επομένως, ήταν να πάει σε μία συναυλία της συγκεκριμένης τραγουδίστριας, για να χορέψει και να τραγουδήσει με όλη της την ψυχή. Η νεράιδα, όμως, της έκρυβε πολλές εκπλήξεις, κι αυτό που την ετοίμαζε ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί: ένα βίντεο από την ίδια την Billie Eilish προς τη Δήμητρα!!! Η Δήμητρα έμεινε άφωνη! Δεν μπορούσε να το πιστέψει, το έβλεπε ξανά και ξανά και φυσικά το έδειχνε σε όλους τους φίλους της.

Όταν πλησίαζε ο καιρός για τη συναυλία, ξεκίνησε να ετοιμάζει από μέρες πριν τη βαλίτσα της και σκεφτόταν τι θα φορούσε εκείνη την ημέρα. Έκανε σχέδια και όνειρα για τη μεγάλη στιγμή.

Ας αφήσουμε όμως καλύτερα τη μητέρα της να μας περιγράψει την εμπειρία τους: «Από την στιγμή που επικοινωνήσαμε μαζί σας, περίμενε την κάθε μέρα ώστε να ξεκινήσει όλη η διαδικασία. Από την πρώτη συνάντηση με τις εθελόντριες, από την πρώτη φόρα που γνώρισε τη νεράιδά της περίμενε με ανυπομονησία την ημέρα που η ευχή της θα γινόταν πραγματικότητα. Έκανε σχέδια και όνειρα για το πώς θα την ζούσε εκείνη την ημέρα. Και ήρθε η μέρα που θα φεύγαμε για το ταξίδι και θα πηγαίναμε στη συναυλία. Μετρούσε τις ώρες μέχρι να φτάσουμε στο φεστιβάλ. Μόλις βγήκε η τραγουδίστρια στη σκηνή και είδα την απίστευτη χαρά της, ήταν η ώρα που είπα ότι χάρη στο Make-A-Wish Ελλάδος είδα μετά από πολύ καιρό τη Δήμητρα να χοροπηδάει από τη χαρά της! Ήταν η στιγμή που νιώσαμε όλοι ελεύθεροι να διασκεδάσουμε και να το χαρούμε όσο δεν πάει. Στιγμές που θα τις έχουμε για πάντα μαζί μας. Στιγμές που λες ότι αυτά τα παιδιά πρέπει να είναι συνέχεια χαμογελαστά. Σας ευχαριστώ πολύ!»

 θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox, Θωμάς Φέτσης