Η Δέσποινα είναι από τα κορίτσια, που έμαθε να χορεύει, πριν καλά-καλά περπατήσει. Από μικρή ηλικία το μόνο που ήθελε να κάνει, είναι να χορεύει. Αυτό το εκμυστηρεύτηκε στη νεράιδα της, η οποία ενεργοποίησε τα φτερά της, ταξίδεψε στον νεραϊδόκοσμο και μαζί με τα ξωτικά της ξεκίνησαν να σχεδιάζουν την εκπλήρωση της ευχής της, που δεν ήταν άλλη από το να κάνει μαθήματα χορού.

Η επιθυμία της για μαθήματα χορού γινόταν όλο και πιο έντονη και ανυπομονούσε να γίνει το όνειρο της πραγματικότητα, παρόλο που πλέον είχαμε μπει στους πρώτους μήνες της πανδημίας. Έτσι, ενώ τα πάντα ήταν σε lockdown, μετά από όλες τις απαραίτητες άδειες και προφυλάξεις, οι νεράιδες τρύπωσαν κάτω από το σπίτι της με μια έκπληξη flash mob σε χορογραφία, που είχε σχεδιαστεί με τραγούδια που αγαπούσε μόνο για εκείνη. Τελικά, ενέδωσε και χόρεψε με όλη της την ψυχή μαζί με τους χορευτές και από εκείνη τη στιγμή η ανυπομονησία της για να ξεκινήσει μαθήματα χορού φούντωσε περισσότερο.

Λίγους μήνες αργότερα, πέρασε ως φοιτήτρια πλέον στην Αθήνα και επιτέλους το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ξεκίνησε μαθήματα χορού, μπαλέτου, hip hop και σύγχρονου στις σχολές που επιθυμούσε διακαώς. Λίγο καιρό αργότερα, με αφορμή μίας παράστασης στο Μέγαρο Μουσικής που είχαμε πάει να δει είχαμε οραματιστεί μαζί της ότι κάποια στιγμή θα ανέβει και εκείνη πάνω στη σκηνή ως πρωταγωνίστρια.

Με ένα μαγικό τρόπο αυτή η στιγμή δεν άργησε να γίνει με αφορμή της «Βραδιάς του Ευχαριστώ» που χόρεψε μπροστά σε 1000+ θεατές. Πλέον, η Δέσποινα ζει το όνειρό της και δεν παύει ποτέ να ελπίζει και να δίνει όλο της το είναι σε αυτό που αγαπά και γεννήθηκε να κάνει – ο χορός. Η έκφραση μέσω του χορού για εκείνη είναι η απόλυτη ελευθερία της και συνεχίζει μέχρι σήμερα τα μαθήματά της. Ένα κίνητρο που την κάνει να πιστεύει πως τα πάντα είναι δυνατά!

 

Ένα θερμό ευχαριστώ στην χορογράφο Σταυρούλα Τζελεπάκη για το υπέροχο Flash Mob που σχεδίασαν μαζί με τον Λάζαρο Χατζηγιάννη και με τη συμμετοχή των ακόλουθων χορευτών: Δήμητρα Μουστακίδου, Ελένη Σαμαρά, Στέλλα Ηλιάδου, Καλλιόπη Καραμπάση, Μαρία Χατζηγεωργίου, Βάσω Πολυχρονίου, Στέλλα Νικολάου, Σοφία Δούμα, Κατερίνα Καρακουλάκη και Αργυρώ Τύμπα

Ευχαριστούμε τους κ. Φώτη Μεταξόπουλο και κ. Κωνσταντίνο Ρήγο για την πολύτιμη συμβολή τους στην ευχή της Δέσποινας

θερμά τη ΜΕΓΑ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κατερίνα Ψωμαδάκη, Μαρία Χατζηκωνσταντίνου, Κορίνα Τρικκαλιώτη, Μαρία Μυλωνά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΧΟΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΠΑΝΟΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ, LIFE DANCE CENTER, BIOΙΑΤΡΙΚΗ, STEP UP, HELLENIC DRONES, LIVE SOUND, DJ LEFTY, RAKI MEZE – KASTELORIZO, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, FRESH, KAPOLA DANCE STORE

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!