Η Δέσποινα… Ένα ζωηρό κορίτσι με ένα τεράστιο χαμόγελο που σε κερδίζει από την πρώτη κιόλας ματιά! Η αγάπη της για τις νεράιδες; Μεγαλύτερη από το χαμόγελό της. Να τις έχει πάντα κοντά της, ευχήθηκε! Να είναι δίπλα της και να συνεχίζουν να τη στηρίζουν, ακόμη και μετά από την εκπλήρωση της ευχής της. Να είναι παντού στο δωμάτιό της!

Έτσι, οι νεράιδες και τα ξωτικά της έφτιαξαν το πιο παραμυθένιο δωμάτιο. Ένα δωμάτιο που δανείστηκε ένα κομμάτι από το νεραϊδόκοσμο και κατακλίστηκε από νεραϊδόσκονη.

Αρχικά, έφτιαξαν ένα σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να είναι το δωμάτιο της μικρής μας, όμως, όταν της το παρουσίασαν, σαν κάτι να έλειπε Με αποφασιστικότητα, επέστρεψαν στον νεραϊδόκοσμο και μαζί με τους πιο έμπειρους νεραϊδο-αρχιτέκτονες, ξανά έφτιαξαν ένα νέο σχέδιο.. και πάλι, όμως, όταν της το έδειξαν κάτι έλειπε.. Σαν να μην είχε αρκετή μαγεία! Η Δέσποινα ήθελε να είναι όσο πιο νεραϊδίσιο γίνεται! Έτσι και έγινε.

Την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής της, η Δέσποινα δεν ήξερε πού να πρωτοκοιτάξει, όταν μπήκε στο νέο της δωμάτιο! Νεράιδες και αστέρια βρίσκονταν παντού! Στους τοίχους, στα νέα της σεντόνια, στα μαξιλάρια, στα παιχνίδια. Αυτό το δωμάτιο ήταν πραγματικά βγαλμένο από τον νεραϊδόκοσμο!

Με τα παιχνίδια και τις εκπλήξεις, πέρασε γρήγορα η μέρα. Όταν ήρθε η στιγμή οι νεράιδες της μικρής μας να φύγουν, εκείνη δεν ήθελε να τις αποχωριστεί λεπτό. Μερικά δάκρυα συγκίνησης και χαράς κύλησαν από το πρόσωπό της. «Νεράιδες, σας αγαπώ», τους είπε η Δέσποινα, προσκαλώντας τες να την επισκεφθούν και πάλι για να παίξουν. Πολύ γρήγορα, ένα πλατύ χαμόγελο αντικατέστησε τα δάκρυά της. Ήξερε ότι πλέον είχε για πάντα τις νεράιδες μέσα στο δωμάτιό της!

θερμά την La Vie En Rose για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Νατάσα Σιφάκη, Κική Καλούμενου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Vitex , Σκλαβενίτης,Cozy Cotton, Coupa Coupa, Vintage Lovers, Zάχαρη, Μyikona

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!