Μια ζωηρή, χαμογελαστή και παιχνιδιάρα φατσούλα μας υποδέχτηκε για να μάς εμπιστευτεί το μεγαλύτερο όνειρό της! Ένα μελαχρινό κορίτσι με ρομαντικό βλέμμα και μια εξίσου ρομαντική ευχή! Επιθυμία της… να αποκτήσει ένα δωμάτιο με την αγαπημένη της ηρωίδα, Έλσα, και την παρέα της.  Το Frozen είναι ένα παιδικό το οποίο λατρεύει και έχει δει εκατοντάδες φορές!

Η νεράιδα ετοίμαζε πυρετωδώς την ευχή της γλυκιάς Δέσποινας, ενώ ένα μυστικό ξωτικό έκανε ό,τι μπορούσε για να γίνουν όλα τέλεια! Κατασκόπευε κάθε σκέψη της ηρωίδας μας για το τι της αρέσει, πως φανταζόταν την ημέρα της ευχής της, όλα όσα ήταν απαραίτητα για να γίνει η εκπλήρωση μαγική! Μα αυτό το ξωτικό δεν ήταν άλλο από τη μαμά της!

Ξωτικά και νεράιδες, έσπευσαν αγωνιωδώς την ημέρα των αποκαλυπτηρίων να ελέγξουν κάθε λεπτομέρεια. Χνουδωτά μαξιλάρια συνόδευαν το πριγκιπικό σκαμπό, ενώ η Έλσα ξεκίνησε να κάνει παρέα με – έναν ακόμη αγαπημένο ήρωα της Δέσποινας – τον Μίκυ. Είδη ζωγραφικής και γραφής τοποθετήθηκαν στο νέο γραφείο της και ένα παζλ στο μαλακό χαλί! Αφού έριξαν και την τελευταία ματιά ολόγυρα, πήραν τη μεγάλη απόφαση να καλέσουν τον τελικό κριτή: τη Δέσποινα!

Η Δέσποινα άνοιξε την πόρτα του νέου της δωματίου και έπειτα από κάποια λεπτά ακινησίας, έπεσε με χαρά και ενθουσιασμό στο χαλί και άρχισε να κυλιέται γελώντας! Δεύτερος σταθμός της ευτυχίας της ήταν το κρεβάτι, όπου δοκίμασε τα όρια της αντοχής του από την πρώτη κιόλας ημέρα, χοροπηδώντας! Έπειτα έτρεξε στο νέο της γραφείο και άρχισε να παραστάνει ότι διαβάζει και γράφει τις εργασίες της, λέγοντας «Δείτε πως θα διαβάζω τα μαθήματά μου τώρα»… μα δεν σταμάτησε να λέει «Είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου». Κάθε της φράση έκανε όλο και πιο χαρούμενους όσους βρίσκονταν εκεί, μα κι όλους εμάς που την γνωρίσαμε μέσα από το χαμογελαστό της πρόσωπο στις φωτογραφίες!

θερμά τη ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε. για την υιοθεσία της ευχής

τους εθελοντές μας: Λιάνα Παπαζήση, Ασημίνα Σεχλίδου

τους χορηγούς σε είδος: The Walt Disney Company Greece, Elite Strom, Σύνδεσμος Εργοληπτών Θεσσαλονίκης, Ιωσηφίδης Νικόλας, Disney (from our family to yours), Home Accessories, Vitex

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)