«Μα πόσο τέλειο είναι το δωμάτιο μου! Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσα πράγματα μου φέρατε που δεν τα περίμενα!».

 Αυτά τα λόγια της Δήμητρας ήταν το μεγαλύτερο δώρο για τη νεράιδά της και όλους εμάς.

Ένα όμορφο και συνεσταλμένο κορίτσι, που από την αρχή ήξερε τι ήθελε. Ευχήθηκε να αποκτήσει ένα καινούργιο εφηβικό δωμάτιο. Ένα δωμάτιο που θα της ταιριάζει, θα τη χαλαρώνει και θα της προσφέρει την ηρεμία και την ξεγνοιασιά που τόσο έχει ανάγκη. Είχε, μάλιστα, κάνει ήδη αρκετή έρευνα και είχε βρει χρώματα, σχέδια και ύφος που θα ήθελε.

Έτσι, ξεκίνησε το ταξίδι της ευχής της μαζί με τη νεράιδά της, την Κατερίνα. Μαζί διάλεγαν ένα-ένα τα κομμάτια που θα έμπαιναν στο δωμάτιο. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού περνούσαν πολύ χρόνο στο τηλέφωνο και σε βιντεοκλήσεις, διαλέγοντας, συζητώντας και σχεδιάζοντας. Φυσικά, η νεράιδα της κράτησε και κάποιες εκπλήξεις.

Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές με τις παραδόσεις δεν στάθηκαν ικανές να πτοήσουν κανέναν. Νεράιδες και ξωτικά, με υπομονή και κυρίως επιμονή συνέχιζαν κόντρα σε όλες τις δυσκολίες. Το χαμόγελο της Δήμητρας ήταν αρκετό κίνητρο για να τις αντιπαρέρχονται.

Όταν, λοιπόν, έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης του νέου της δωματίου, η Δήμητρα άνοιξε την πόρτα κι έμεινε άφωνη. Κοίταζε ολόγυρα και δεν το πίστευε. Ο μεγάλος καθρέφτης, για τον οποίο δεν είχε ιδέα, την ενθουσίασε! Αυτό, όμως, που πραγματικά την άφησε άναυδη ήταν το κρεβατάκι για την αγαπημένη της γάτα. Η Δήμητρα μάζευε χρήματα για να της αγοράσει ένα και τώρα ήταν εκεί, αφράτο και μαλακό! Εντυπωσιασμένη και ενθουσιασμένη, συνέχισε να εξερευνά κάθε σπιθαμή, παρέα με τις καλύτερές της φίλες.

Ο αγαπημένος της αδερφός, που της έχει σταθεί σε όλη την περιπέτεια με την υγεία της, μας είπε πόσο χάρηκε που επιτέλους μετά από όσα πέρασε στα νοσοκομεία, θα έχει κάτι να της ανεβάζει τη διάθεση και να της φέρει τη χαρά που είχε πριν νοσήσει. Και με τα λόγια αυτά, η συγκίνηση και η χαρά αγκαλιάστηκαν σφιχτά, όσο σφιχτή ήταν και η αγκαλιά της Δήμητρας στην οικογένειά της.

θερμά την DIOR για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιάννης Σολανάκης, Μαρία Πετραντωνάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Jysk, Vitex, Μιχάλης Ντουντουλάκης, Δήμητρα Πάλλη, Πέτρος Πατακός, Elite Strom, Sticky, Kρόνος μεταφορική, Βαλάντης Λιονάκης, Πατεράκης Γιώργος, Like Brand, ΙΜΕ Κ.  Δαρατσιάνος ΕΠΕ, Γιάννης Γιανναράκης, MyIkona, Craftbox, RnD Burger Bar, Mary’s delicious cuisine

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!