Ένα όμορφο κορίτσι, με ένα υπέροχο χαμόγελο, μας είπε όλο χαρά ότι η πιο βαθιά της επιθυμία είναι να συναντήσει την αγαπημένη της τραγουδίστρια, την Josephine! Ένα κορίτσι που αγαπάει τη μουσική και τον χορό και θαυμάζει πολύ την Josephine, ενθουσιάστηκε, όταν έμαθε ότι μπορούσε να εκπληρωθεί η ευχή της. Δεν ήξερε τι και πώς, αυτό που την ενδιέφερε ήταν να περάσουν χρόνο μαζί και να κάνουν πράγματα μαζί.

Και το «ταξίδι» για την εκπλήρωση της ευχής της ξεκίνησε! Οι νεράιδες έπιασαν δουλειά και σύντομα η Δήμητρα έλαβε ένα δέμα. Μα τι ήταν αυτό; Ένα υπέροχο, μοντέρνο σύνολο και παπούτσια, για να φορέσει στη συνάντηση με την αγαπημένη της τραγουδίστρια. Τρελάθηκε!

Και η μεγάλη μέρα πλησίαζε…

Η γλυκιά Δήμητρα ταξίδεψε με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη. Το όνειρο που είχε ήδη αρχίσει να ζει συνεχίστηκε, όταν αντίκρισε το πολυτελέστατο και πανέμορφα στολισμένο ξενοδοχείο. Το δείπνο στο πολύ καλό εστιατόριο με θέα το Θερμαϊκό κόλπο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη τους μέρα.

Η επόμενη ήταν και η μεγάλη μέρα! Πριν τη συνάντηση με την αγαπημένη της καλλιτέχνιδα, η Δήμητρα και η αδερφή της απόλαυσαν τις υπηρεσίες κομμωτηρίου και μανικιούρ ενός πολύ καλού ινστιτούτου. Έτσι, πανέτοιμη και με τα καινούργια της ρουχαλάκια, ξεκίνησαν μαζί με τη νεράιδα για την πολυαναμενόμενη συνάντηση.

Η Josephine, μαζί με όλο το μπαλέτο της, τους περίμενε στη σχολή χορού. Χόρεψαν και διασκέδασαν μαζί τόσο πολύ! «Έδεσαν» από την πρώτη στιγμή! Έκαναν όλοι μαζί πρόβα τα χορευτικά της παράστασης, τραγούδησαν και μετά από μια τόσο μεγάλη έκρηξη ενέργειας, σειρά είχε ένα φανταστικό γεύμα σε μία πριβέ σουίτα, όπου αντάλλαξαν και δώρα και πέρασαν πολύτιμο χρόνο μαζί. Η Δήμητρα πετούσε στα σύννεφα, όπως και όλη η οικογένεια, που είχε μεγάλη ανάγκη να ζήσει κάτι τόσο παραμυθένιο!

Ευχαριστούμε θερμά την Josephine και όλη την ομάδα της Panik Records για την τεράστια αγκαλιά τους!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Περμεκερλή, Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Mediterranean Palace Hotel, Pepper & The Backroom, The MET Hotel, Σχολή χορού The Drama Club, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, Metropol hair and beauty salon, Inditex, Passalidis Patisserie, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!