Ο Δημήτρης είναι ένας σύγχρονος έφηβος με αδυναμία στα gadgets, για αυτό και ευχήθηκε να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή. Αν και βρίσκεται μακριά από νεράιδες και ξωτικά, το ταξίδι της ευχής του ξεκίνησε και ευχάριστες εκπλήξεις σχεδιάζονταν, με μοναδικό σκοπό να γεμίσουν τον Δημήτρη ενέργεια και χαμόγελα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ευχής του, η νεράιδά του οργάνωσε μια ημέρα γεμάτη παιχνίδια μπόουλινγκ και μπιλιάρδο για εκείνος και την παρέα του. Η χαρά του Δημήτρη, όταν συνάντησε τους φίλους του, ήταν μεγάλη και όλη η παρέα πέρασε ευτυχισμένες στιγμές με αστεία και γέλια. Οι βαριές μπάλες κυλούσαν στον διάδρομο και όλοι κυνηγούσαν το strike. Όσοι δεν κατάφεραν να δείξουν την τέχνη τους με τις κορίνες, δοκίμασαν να πετύχουν νίκη στο μπιλιάρδο. Με τις στέκες στα χέρια, κάθε ένας τους έδειχνε τις μοναδικές του ικανότητες στο μπιλάρδο και να βγει νικητής της παρτίδας. Η ημέρα έκλεισε γευστικά, άλλωστε μετά από τόσο παιχνίδι χρειάζονταν ένα καλό γεύμα. Η πρώτη στάση στο όμορφο αυτό «ταξίδι» της ευχής έκανε πολύ ευτυχισμένο τον Δημήτρη.

Οι μέρες πέρασαν και η γλυκιά προσμονή για τον υπολογιστή μεγάλωνε. Νεράιδες και ξωτικά επισκέφθηκαν το σπίτι του Δημήτρη για να φροντίσουν κάθε μικρή λεπτομέρεια. Έκρυψαν τον υπολογιστή στο δωμάτιό του και περίμεναν καρτερικά την άφιξη του νεαρού. Ο ίδιος έκπληκτος, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η μεγάλη ημέρα είχε φτάσει. Για ακόμα μια φορά οι φίλοι του ήταν εκεί μαζί του, να χαίρονται με τη χαρά του κάθε φορά που άνοιγε ένα κουτί κι ανακάλυπτε μια ξεχωριστή έκπληξη μόνο για εκείνον. Ο gaming υπολογιστής ήταν πλέον δικός του και η ημέρα αυτή θα μείνει πάντα χαραγμένη στην καρδιά του.

Νεράιδες και ξωτικά φρόντισαν ο Δημήτρης να δραπετεύσει από την καθημερινότητά του και να αφεθεί στη διασκέδαση και το παιχνίδι με την παρέα και την οικογένειά του.

θερμά την κυρία Ασημίνα Καψή για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Φανή Αγορογιάννη, Νάντια Παπαδημητρίου, Κατερίνα Κωσταβάρα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: SECRETLAB, SKETI GLYKA, BLUE SOFT, STICKY, ΝΤΙΝΟΣ ΝΤΡΙΣΤΕΛΑΣ, MΥΙΚΟΝΑ, ΑΦΟΙ ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΙ