Την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του, ο Δημήτρης γνώριζε από τη νεράιδά του πως μια μοναδική ημέρα επρόκειτο να ξετυλιχθεί μπροστά του, την οποία φυσικά δεν θα απολάμβανε μόνος του, αλλά δίπλα στην οικογένειά του. «Στο σπίτι θα γίνει η ευχή;», είχε ρωτήσει, «Μην έρθουμε στο σπίτι σου και σας αναστατώσουμε», του είχε πει και η νεράιδά του. Πρώτη στάση, λοιπόν, ήταν μία πίστα καρτ!

Ο Δημήτρης νόμιζε ότι είχαμε πάει εκεί για να του δώσουμε το Playstation. Καθώς η νεράιδά του ήθελε πολύ να τον δει έκανε μια… «guest» εμφάνιση. Πιάσαν έτσι την κουβέντα:

«Τι αυτοκίνητα σου αρέσουν;», τον ρώτησε.

«Τα γρήγορα!», απάντησε εκείνος με ενθουσιασμό.

«Ποιο από όλα, όμως;», επέμεινε η νεράιδα.

«Η Ferrari.», της αποκάλυψε ο Δημήτρης.

«Έχεις δει ποτέ από κοντά κάποια Ferrari;», τον ρώτησε η νεράιδα.

«Όχι», απάντησε με απορία ο Δημήτρης.

«Να η ευκαιρία να δεις, έχει εδώ έξω μία!», είπε.

Και ο Δημήτρης έτρεξε έξω από πίστα. Όχι μόνο είδε τη Ferrari που τόσο αγαπά, αλλά μπήκε και μέσα και κάθισε στα δερμάτινα, πολυτελή, αγωνιστικά καθίσματά της. Η «γνωριμία» του με τη Ferrari, όμως, δεν είχε τελειώσει. Ο οδηγός του είπε ότι θα πάνε και βόλτα και ο Δημήτρης θα είναι ο συνοδηγός! Έγινε κατακόκκινος από τη χαρά του!

Η αδρεναλίνη από την ταχύτητα έκανε τον Δημήτρη να νομίζει πως βρίσκεται σε όνειρο. Δεν είχε έρθει η ώρα, όμως, να ξυπνήσει ακόμη. Βγαίνοντας από τη Ferrari, ένα βουνό από δώρα τον περίμενε. Ο ενθουσιασμός και χαμόγελα επικράτησαν. Τα χέρια του έπιασαν γρηγορότερα κι από τη Ferrari το πρώτο δώρο. Ξετυλίγοντάς τα, τα χαμόγελά του όλο και μεγάλωναν μέχρι τη στιγμή που έφτασε στο Playstation! Εκεί πια όλη η ανυπομονησία ήρθε και έγινε ευτυχία, μια ευτυχία που δεν μπορούσε στιγμή να κρυφτεί στο βλέμμα του!

θερμά τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Πάνος Νεοφύτου, Γεωργία Σπηλιοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Kartland, Passarella, Juicy Grill Athens

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!