Ήταν μια συνηθισμένη μέρα στο γραφείο, με πολλά τηλέφωνα, συναντήσεις, email. Η γνωριμία, όμως, με τον Δημήτρη και την οικογένειά του, έκανε εκείνη τη μέρα ξεχωριστή! Ο Δημήτρης, είναι ένα παιδί χαμογελαστό, ευδιάθετο, με όρεξη για παιχνίδι και φυσικά, κανένας και καμία δεν μπορεί να αντισταθεί και να μην του χαμογελάσει. Δίπλα του βρίσκονται πάντα οι 3 φύλακες άγγελοί του, η αδελφή του Νεφέλη και οι γονείς τους.

Το δέσιμο, που αναπτύχθηκε από την πρώτη στιγμή, ήταν πολύ δυνατό. Δίνοντας το αριστερό του χέρι ήθελε να τον συνοδέψουμε μέχρι το νεραϊδογραφείο, όπου θα ξεκινούσε το ταξίδι της ευχής του. Ο περιπατητήρας, θα τον βοηθούσε να κάνει τα πρώτα του βήματα, πριν συμπληρώσει τα 6 του χρόνια. Μα δεν ήταν μόνο αυτό! Θα ήταν μία συνολική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Η επικοινωνία μας συχνή, μέχρι να έρθει το πολυπόθητο αντικείμενο. Τα βιντεάκια με τα γέλια και τις γκριμάτσες, πηγαινοέρχονταν συνεχώς. Ώσπου μια μέρα, μαζί με τον σεφ Νikolas η κουζίνα της οικογένειας γέμισε υλικά, γλυκά και αλμυρά, χαμόγελα, αστεία και γευστικές γαλλικές δημιουργίες. Ήταν η μέρα που ανακοινώθηκε στην οικογένεια ότι για δύο μέρες θα πήγαιναν να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα, να ξεκουραστούν και να κάνουν ένα διάλλειμα από την έντονη καθημερινότητά τους. Όταν έφτασαν εκεί, ο Δημήτρης κοίταζε δεξιά και αριστερά και χαμογελούσε, η Νεφέλη εξερευνούσε κάθε τι και φυσικά η «δική τους» πισίνα ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους. Η φιλοξενία ήταν μαγική όπως μας είπαν και όλο το προσωπικό γεμάτο ευγένεια και ενσυναίσθηση.

Και έφτασε η μεγάλη στιγμή! Η μαμά και η Νεφέλη επέστρεψαν στο σπίτι για να βοηθήσουν τις νεράιδες να μετατρέψουν το σπίτι τους σε ένα ονειρικό σκηνικό. Μπαλόνια, Αστέρια Ευχής, δώρα και το νέο όχημα του Δημήτρη βοήθησαν να αλλάξει εντελώς το σαλόνι της οικογένειας. Ο Δημήτρης έφτασε με τον πατέρα του. Σε κάθε πόρτα κρυβόταν και ένα μήνυμα, μέχρι να φτάσει στο τελευταίο όπου έκλεισε τα μάτια. Η είσοδος στο σπίτι δεν έμοιαζε με καμία άλλη φορά, το μονοπάτι των αστεριών τον οδήγησε σε μία σφιχτή αγκαλιά από την αδελφή του και ένα συγκινητικό μήνυμα που κρυβόταν στον περιπατητήρα. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν άκρως συγκινητικές. Ο Δημήτρης μας, έκανε τις πρώτες του ρυθμίσεις και ξεκίνησε να περπατά αυτόνομος πια, με περηφάνεια. Το χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό του και μαζί με εκείνον φωτίστηκαν και τα πρόσωπα της οικογένειάς του.

Δημήτρη μας, ευχόμαστε να ακολουθήσουν πολλές αυτόνομες βόλτες. Όλοι εμείς, θα σε καμαρώνουμε σε κάθε πρόοδό σου στο περπάτημα και το κυνηγητό. Σε ευχαριστούμε που άνοιξες την αγκαλιά σου!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ελένη Μουρελάτου, Μαρία Γκαμαλούτσου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Grand Resort Lagonissi, Chef Νίκος Γουρζής, Passarella, Craftbox, Σκλαβενίτης, Hullabaloo, Printin, Myikona, ProfitStore, Mr Click, Σοφία Αρκαδινού, Ξυλουργείο Παπαχρήστος Χρήστος Κοσμάς

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS