Ένα πολύ ξεχωριστό «πιάτο ημέρας» περίμενε τον Δημήτρη στο μεξικάνικο εστιατόριο: ένα ολοκαίνουργιο κινητό τελευταίας τεχνολογίας! Δεν πίστευε στα μάτια του! Οι νεράιδες του είχαν ετοιμάσει την πιο «νόστιμη» έκπληξη! Φωτίστηκε ολόκληρος καθώς άνοιξε το περιτύλιγμα και κράτησε το κουτί στα χέρια του.

Βλέπετε, αυτό δεν είναι απλώς ένα κινητό για τον Δημήτρη. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να μπορεί να ελέγχει τα επίπεδα του σακχάρου του, καθώς συγχρονίζεται με τον μετρητή της αντλίας του. Αυτός ήταν και ο λόγος, που η ευχή του ήταν να αποκτήσει το συγκεκριμένο κινητό. Είχε ένα αρκετά παλιότερο μοντέλο και δεν μπορούσε να συγχρονιστεί με τον μετρητή του, οπότε του ήταν αναγκαίο να έχει ένα σύγχρονο.

Πριν φτάσουν στο εστιατόριο, όμως, ο Δημήτρης με την οικογένειά του και δύο νεράιδες, διασκέδασαν παίζοντας bowling. Οι προσπάθειες για strike έδιναν κι έπαιρναν, ανάμεσα σε γέλια και ένα πολύ εύθυμο κλίμα. Η νεράιδά του ήξερε ότι είναι ένα πολύ δραστήριο παιδί, γεμάτο ενέργεια, που απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την οικογένειά του, οπότε κανόνισε μία ευχάριστη μέρα για εκείνους.

Μετά το bowling, έπρεπε να αναπληρώσουν την ενέργεια που είχαν καταναλώσει, οπότε οδηγήθηκαν στο εστιατόριο για ένα λαχταριστό γεύμα. Ανυποψίαστος τελείως ο Δημήτρης, μπήκε μέσα και «σερβιρίστηκε» το καινούργιο κινητό. Μαζί, βεβαίως, με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ και διάφορα άλλα δώρα. Τα πακέτα δεν είχαν τελειωμό κι εκείνος έλαμπε από χαρά.

Το γεύμα, που ακολούθησε, ήταν η αρχή μίας πιο εύκολης καθημερινότητας για τον Δημήτρη, αφού θα μπορεί να απολαμβάνει τις στιγμές, ρυθμίζοντας την ασθένειά του.

θερμά για τη δωρεά την εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και όσους προσέφεραν το «Δώρο Αγάπης» την περίοδο των Χριστουγέννων 2023!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Βασιλική Ρόκκου, Αγγελική Ορφανού

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COSMOTE, AMIGOS, ΒLANOS BOWLING, ΑΝΕΜΩΝΗ, MYIKONA