Φέτος τα Χριστούγεννα, η δωδώνη, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία, με τον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η δωδώνη προσφέρει έμπρακτα τη στήριξή της στο άκρως σημαντικό, κοινωνικό έργο του Οργανισμού που έχει ως στόχο να βοηθήσει τα παιδιά, αλλά και να επηρεάσει θετικά τη συνείδηση των καταναλωτών για τη σημασία της έμπρακτης προσφοράς και της δωρεάς.

Από την 1η Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και την 31η Μαρτίου 2020, με κάθε αγορά  προϊόντων  από τα καταστήματα δωδώνη, η εταιρεία θα διαθέτει μέρος των εσόδων της στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, για την εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που νοσεί σοβαρά .

Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω!

Hashtags: #δωδώνη #dodoni #dodoni-ice-cream #make-a-wish #make-a-wish-greece

Σχετικά με τη δωδώνη:

Η δωδώνη δραστηριοποιείται στον κλάδο του premium παγωτού από το 1967. Διατηρεί ένα ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης των μοναδικών παγωτών της στο κοινό, όλα παρασκευασμένα από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα και πρώτες ύλες από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς. Επίσης εφαρμόζει όλους τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας τροφίμων, κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας (ISO 9001:2015, ISO 2200:2005). Εκτός από το θεϊκό παγωτό, στα καταστήματα δωδώνη θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τούρτες γλυκού, τούρτες παγωτού, παγωτογλυκίσματα, βάφλες, χυμούς, ροφήματα, σοκολάτες, κ.α.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.dodoni.com.gr.