«Νεραϊδούλα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ, που εκπλήρωσες την ευχή μου, ήταν όλα υπέροχα, μακάρι και άλλα παιδάκια να περάσουν τόσο καλά όσο εγώ!», είπε η Δ. στη νεράιδά της όταν επέστρεψε από την Disneyland. Και τι πιο όμορφο από το να ακούς αυτά τα λόγια από το ίδιο το παιδί!

Η ευχή της Δ. ήταν να επισκεφθεί την Disneyland, για να γνωρίσει από κοντά όλους τους αγαπημένους της ήρωες. Έτσι κι έγινε. Μαζί με την οικογένειά της, ταξίδεψαν στη Γαλλία και έζησαν μία αξέχαστη εμπειρία. Μόλις το κορίτσι μας αντίκρισε το παραμυθένιο πάρκο, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα. Γνώρισε τους αγαπημένους της ήρωες και έβγαλε αμέτρητες φωτογραφίες. Της άρεσε πάρα πολύ και το ξενοδοχείο που έμειναν, μέσα στο πάρκο, όπως και το εστιατόριο όπου επίσης είδε ένα σωρό ήρωες. Ωστόσο, αυτό που την εντυπωσίασε περισσότερο, ήταν η παρέλαση στο κάστρο, μια κι εκεί ήταν μαζεμένοι όλοι οι αγαπημένοι της ήρωες και περνούσαν μπροστά της!

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που εκπληρώθηκε η ευχή του παιδιού μας και το κάνατε πιο χαρούμενο και ευτυχισμένο! Σας ευχαριστούμε για όλα, ήταν όλα υπέροχα, προσεγμένα και φροντισμένα. Σας εύχομαι να είστε καλά, να έχετε δύναμη, για να μπορέσετε να συνεχίσετε αυτό το υπέροχο έργο που κάνετε με τα παιδιά. Θα είναι χαρά μου να σας βοηθήσω όπου μπορώ». Με αυτά τα λόγια, η μητέρα της Δ. θέλησε να μας εκφράσει τη χαρά και τη δύναμη που πήρε ολόκληρη η οικογένεια, με την εκπλήρωση της ευχής της. Και είναι ο καλύτερος μάρτυρας για ένα υπέροχο ταξίδι ευχής!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS Group of Companies και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox