Η Δ. είναι ένα πολύ χαμογελαστό κορίτσι, που ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, όπως χαρακτηριστικά μας είπε. Έχει δοκιμαστεί αρκετά από την ασθένειά της, όμως δεν έχασε το χαμόγελο και την αισιοδοξία της. 

Κατά την επικοινωνία με τη νεράιδά της, εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί με τις φίλες της ένα escape room κι εκείνη, φυσικά, δεν της χάλασε χατίρι. Κανόνισε πρώτα ένα λαχταριστό γεύμα σε ένα υπέροχο εστιατόριο και, μετά, έχοντας πάρει δυνάμεις, ακολούθησε το escape room. Παρέα με τις φίλες της, διασκέδασαν πολύ με τη λύση των γρίφων. Η Δ. περνούσε πολύ όμορφα! Κατά τη λήξη του παιχνιδιού, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα τελευταίο σεντούκι, με κωδικό, που έπρεπε να ξεκλειδώσει. Τα κατάφερε και, ανοίγοντάς το, έμεινε άφωνη, καθώς μέσα βρήκε το πολυπόθητο κινητό! Η χαρά της είναι δύσκολο να αποτυπωθεί στα λόγια. Άνοιξε και τα υπόλοιπα πακέτα με τα αξεσουάρ του κινητού και τα δώρα και δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό της.

Τα μάτια της έλαμπαν και η συγκίνηση της μητέρας της ήταν διάχυτη, που, μετά από τη δοκιμασία που πέρασε, την είδε πάλι χαρούμενη!

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλακοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Βάσια Γιακουμέλου – Ελένη Ρίζου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Κα ΕΥΘΥΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, PATRAS CLUE, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΛΟΤΣΑΡΗΣ ,MYIKONA, CRAFTBOX