Ο Δ. ευχήθηκε να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming για να παίζει παιχνίδια, καθώς περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι, λόγω θεραπειών και δεν έχει πολλές επιλογές απασχόλησης πέρα από τα videogames. Χρειαζόταν και γραφείο και gaming καρέκλα, ώστε να απολαμβάνει καλύτερα την εμπειρία των παιχνιδιών.

Μιλήσαμε πάρα πολλή ώρα την πρώτη φορά καθώς είχε αρκετές απορίες σχετικά με την ευχή του. Ήθελε η εκπλήρωση να γίνει στο σπίτι του, να είναι μόνο οι γονείς του. Η μητέρα του, τόσο πρόθυμη και δεκτική, ήθελε πάρα πολύ να συμμετέχει σε όλη τη διαδικασία και μαζί της οργανώσαμε μια VIP ευχή στο σπίτι! Λίγες μέρες πριν, ήταν η τελευταία θεραπεία του Δ. και του στείλαμε την καρέκλα και το γραφείο στο σπίτι του για να του φτιάξουμε τη διάθεση και όντως ενθουσιάστηκε! Του είπαμε ότι του τα στείλαμε γιατί θα αργούσε ο υπολογιστής του και για να προετοιμάζεται.

Όταν ήρθε η μεγάλη μέρα, είχαμε συνεννοηθεί με τους γονείς του και ο πατέρας του τον πήγε μία βόλτα, ώστε οι νεράιδες να ετοιμάσουν την έκπληξη. Επιστρέφοντας, βρήκε στο σαλόνι μία εθελόντριά μας, η οποία προφασίστηκε ότι είχε πάει για να γνωριστούν και για να δει αν το γραφείο και η καρέκλα είναι εντάξει. Μόλις μπήκαν στο δωμάτιο, δεν είδαν μόνο το γραφείο αλλά και τον καινούργιο του υπολογιστή, στημένο, και όλα όσα είχε ζητήσει! Ενθουσιάστηκε δεν το περίμενε με τίποτα! Είχαμε στολίσει τον χώρο με μπαλόνια και αστέρια. Πάρα πολλά burgers, που του αρέσουν, αναψυκτικά και φυσικά πολλά δωράκια.

Οι επόμενες ημέρες ακολούθησαν με αυτόν κατενθουσιασμένο να επεξεργάζεται τον υπολογιστή του και τη μητέρα του πολύ συγκινημένη να λέει συνέχεια ευχαριστώ: «Δεν έχω λόγια…συγκινήθηκα πολύ… Όσα Ευχαριστώ και να πω είναι λίγα… Το παιδί μου χάρηκε πολύ.. Είχε άγχος, όπως και εγώ, αλλά γεμίσατε την ψυχούλα του.. Τα παιδιά, η ομάδα ήταν υπέροχα … Κάνατε το μεγαλύτερο δώρο στο μωρό μου… Είστε τα αστέρια που λάμπουν το βράδυ και φωτίζεται όλη η γη…. Υποκλίνομαι!»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Χαρά Μασιακού, Μαρίνα Στιβανάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΠΛΑΙΣΙΟ , ZYMARIDIS WOOD WELL, VIRGINIAS CAKES, BLACKBLOM, BLUE SOFT, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: BURGER JOINT, ARTIX PRODUCTIONS