Να επισκεφθεί τη Βαλένθια, την πόλη των τεχνών και τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισπανίας, ευχήθηκε η Δ. Ως μία έφηβη με κλίση στις τέχνες, η επιλογή της δεν μας εξέπληξε. Η επιθυμία της, μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη, που φρόντισε να μάθει ισπανικές λέξεις και εκφράσεις για να μπορεί να συνεννοείται και να κυκλοφορεί στην πόλη. Όσο ανέμενε από τη νεράιδά της να συντονίσει το ιδανικό για εκείνη ταξίδι, έβλεπε βιντεάκια στο Tik Tok με τα πιο viral σημεία και αξιοθέατα της πόλης ώστε να είναι πλήρως προετοιμασμένη να εξερευνήσει τα μυστικά της Βαλένθια.

Η ημέρα έφτασε και η οικογένεια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο κατευθυνόμενη σε ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα. Ένα ταξίδι που ευχαρίστησε την οικογένεια και τους έφερε κοντά. Όλοι μαζί πέρασαν όμορφες στιγμές γεμάτες γέλια και ξεχωριστές αναμνήσεις. Αλλά πρωτίστως ήταν ένα μοναδικό ταξίδι για τη Δ., η οποία κατενθουσιασμένη αδυνατούσε να πιστέψει πως το ταξίδι της στη Βαλένθια έγινε πραγματικότητα! Η παλαιά πόλη, το πολιτιστικό συγκρότημα Ciudad de las Artes y las Ciencias, ο καθεδρικός ναός και ο Πύργος Miguelete, είναι κάποιες από τις εικόνες που «έφερε» μαζί της στις αποσκευές της. Πάρκα, παραλίες καθώς και η Κεντρική Αγορά της Βαλένθια γεμάτη χρώματα και αρώματα, θα ταξιδεύουν πάντα τη Δ. στην εκπλήρωση της ευχής της όταν τα αναπολεί, καθώς όπως μας είπε πέρασε υπέροχα και ένιωσε οικεία και άνετα σαν να βρισκόταν στη δική της πόλη!

Εμείς κρατάμε τα λόγια της μητέρας της και χαμογελάμε: Αν δεν έχει επισκεφθεί κάποιος τη Βαλένθια, να το κάνει! Είναι ένα πανέμορφο μέρος και είμαστε ευγνώμονες που μπορέσαμε μέσω εσάς να το επισκεφθούμε. Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία αυτή που δώσατε στην οικογένειά μου. Η Δ. ενθουσιάστηκε και πέρασε τις καλύτερες μέρες της ζωής της!

 θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox