Η Δ. είναι ένα έφηβο κορίτσι που το όνειρό της ήταν να δει από κοντά τον αγαπημένο της καλλιτέχνη The Weeknd. Μόλις της ανέφερε η νεράιδα ότι το όνειρό της μπορεί να γίνει πραγματικότητα, πέταξε από τη χαρά της και η ανυπομονησία της ήταν τεράστια.

Οι μέρες έφτασαν, η Δ. με την οικογένεια της ταξίδεψαν στο Μιλάνο, όπου θα παρακολουθούσε τη φαντασμαγορική συναυλία και θα έβλεπε από κοντά τον αγαπημένο της The Weeknd. Η νεράιδα φυσικά ετοίμασε τα καλύτερα για τη Δ. και μία μεγάλη έκπληξη την περίμενε στην είσοδο: VIP εισιτήρια, για να δει από απόσταση αναπνοής τον λατρεμένο της καλλιτέχνη! Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο ευτυχισμένη ένιωθε!

Όπως μας περιέγραψε η ίδια, το σόου ήταν ανεπανάληπτο, με πολλούς χορευτές, ξεχωριστά σκηνικά και ιδιαίτερους φωτισμούς, που ταίριαζαν πολύ με την περίσταση. Η Δ. σε όλη τη συναυλία χόρευε και τραγουδούσε με την ψυχή της. Το είδωλό της ήταν τόσο κοντά της κι εκείνη ένιωθε να πετάει στα σύννεφα! «Ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα του να βλέπεις μπροστά σου το άτομο που θαυμάζεις. Η συναυλία ήταν ένα υπερθέαμα!», ήταν τα λόγια της ίδιας, όταν επέστρεψε.

Από τη στιγμή που έκαναν το αίτημα μέχρι την εκπλήρωση, ήταν ένα αξέχαστο ταξίδι ευχής για την Δ., γεμάτο εικόνες, μουσική και μοναδικά συναισθήματα. Μία ανεπανάληπτη εμπειρία, που θα μείνει για πάντα χαραγμένη μέσα στην καρδιά και το μυαλό της.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS Group of Companies και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ράδιο Ταξί Αστέρας, Uniglobe, MyIkona, Craftbox