Το ταξίδι της Δ. ήταν πολλά παραπάνω από ένα απλό ταξίδι. Ήταν ένα ταξίδι στη χαρά και στην ανεμελιά, κάτι που είχε ανάγκη όλη η οικογένεια, όπως μαρτυρούν τα λόγια της μητέρας της:

Μεγαλώνοντας με μια ασθένεια, μαθαίνεις να πειθαρχείς τον εαυτό σου να προχωρήσει και να στηρίξει όλο το κομμάτι, που έχει να κάνει με την υγεία σου. Η εκπλήρωση αυτής της ευχής μας έδωσε δύναμη και εικόνες, που σε κάνουν να καταλάβεις ότι ο κόσμος είναι μεγάλος, υπέροχος και διαφορετικός. Αποκτάς εμπειρίες και σου χαρίζει νέους στόχους. Ευχαριστούμε θερμά το MakeAWish, που μας χάρισε, τόσο όμορφα και απλόχερα, δύναμη να συνεχίσουμε!

Τα υπέροχα, παγωμένα, τοπία της Νορβηγίας, τα μαγευτικά φιόρδ, η βόλτα με το πλοίο και οι φάλαινες Όρκα που εμφανίστηκαν… όλα ήταν τόσο πρωτόγνωρα και μοναδικά.

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή μου ήταν δύσκολο να πιστέψω ότι θα κάνουμε αυτό το ταξίδι. Έμεινα έκπληκτη από την άψογη οργάνωση και δεν σας κρύβω ότι συγκινούμαι με όλη αυτή την ανιδιοτελή προσφορά. Χαρήκαμε, περάσαμε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς που κυρίως αποτυπωνόταν στα προσωπάκια των παιδιών», μας είπε η μητέρα της Αλκμήνης. Η Δ. και η οικογένειά της δεν χόρταιναν να γεμίζουν εικόνες και αναμνήσεις, που θα τους συντροφεύουν για πάντα. 

Και μπορεί ο καιρός να μην τους έκανε τη χάρη να δούνε τελικά το Βόρειο Σέλας, όμως αυτό δεν ήταν παρά μία μικρή λεπτομέρεια σε όλη αυτή την εμπειρία. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια η Δ.:

Δεν ήξερα αν πίστευα στις νεράιδες μέχρι που συνάντησα εσάς, με το χαμόγελο και την υπέροχη διάθεση να πραγματοποιήσετε αυτό που ονειρεύτηκα. Και ναι, πραγματικά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και είδα υπέροχες εικόνες, που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Σας ευχαριστώ για την δύναμη, που μου δώσατε, για να προχωρήσω πιο δυνατά και με περισσότερα όνειρα. Γιατί μου αποδείξατε ότι όλα γίνονται!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIX, Experience Travel